Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Migrace z 1.5x na 2.5x

28. pro 2012 19:12 #101361
Odpověď od Michael
Začátečník
Registrovaný tam jsem, zalogovaný taky, ale kde a jak stáhnout, na to jsem nepřišel. Free licence spadla do košíku a dál už nevím. Každopádně jak vidno nějaká novější funkční verze nevyšla, takže to nebudu ani zkoušet. A máte pravdu - řeknete aplikaci ať přeskočí některé věci, ale nestane se tak. Začínám se tak nějak smiřovat s tím, že web nechám na verzi 1.6 "umřít". Manuální přenos do nové verze nepřipadá v úvahu, to bych se zbláznil.

Nejlepší hra je Excel!

28. pro 2012 19:22 #101362
Odpověď od raduna
Začátečník
luxus "nechat umřít" web si nemohu dovolit.

Pevně doufám, že mi sem někdo napíše, " seš úplně blbá, řešilo se to tady a link" Ale velké iluze si nedělám.

28. pro 2012 19:25 #101363
Odpověď od raduna
Začátečník

mike007cz napsal: Registrovaný tam jsem, zalogovaný taky, ale kde a jak stáhnout, na to jsem nepřišel. Free licence spadla do košíku a dál už nevím.

stačí se chovat, jako když chcete produkt zakoupit. poté se vrátíte do profilu a tam je cosi jako historie, nebo stahování. /dělala jsem to před dvěma dny, tak nevím přesně/ Ale jde to bezbolestně.
Poděkovali: Michael

28. pro 2012 19:28 - 28. pro 2012 19:28 #101364
Odpověď od Bong
Moderátor
To mike007cz: Migrovat z Joomla 1.6 nic nemusíte. Jedná se o normální aktualizaci postupně přes J1.7 až do J2.5...

To raduna: Nevzdychejte a zkuste se řídit radami všude okolo, problém nemusí být ani tak nutně v jUpgrade, ale i vašem hostingu. Zkuste tedy migraci provést na local, nebo jiném pro tyto účely vhodném hostingu. Samozřejmě používejte poslední verze jUpgrade.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

28. pro 2012 19:33 #101365
Odpověď od Michael
Začátečník
Abych byl přesný, mám verzi 1.5.26 Stable. Spolu jsme můj problém řešili, viz předchozí příspěvky, ale dodnes se mi tu migraci podařilo provést.

Nejlepší hra je Excel!

28. pro 2012 19:50 #101366
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
podařilo, nebo nepodařilo? (PM)

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.