Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Migrace z 1.5x na 2.5x

25. srp 2012 22:55 #96617
Odpověď od Cony
Moderátor
Tuším, že hlášku undefined - undefined jsem potkal v okamžiku, kdy se mi podařilo smazat tabulky jUpgrade v databázi. Nemají, jako ostatní tabulku joomly, předponu jos_ (nebo jinou dle nastavení joomly 1.5), ale vždy předponu jupgrade_.

Podívejte se na lokále, zda tyto tabulky vdb máte, případně zkuste jUpgrade přeinstalovat přímo na lokále.

25. srp 2012 23:20 #96619
Odpověď od pknap
Návštěvník
Problém je pouze u přidání nového článku (editace funguje) a zobrazení detailu účtu jinak vše funguje. Tyto tabulky v DB mám. Tady je výpis, který mi to píše když zapnu ladění. Chtěl jsem ten upgrade udělat na lokále a pak vyměnit na hostingu.
Toto mi to píše když chci přidat článek.
Článek nenalezen
Call stack
# Function Location
1 JSite->dispatch() JROOT\index.php:42
2 JComponentHelper::renderComponent() JROOT\includes\application.php:197
3 JComponentHelper::executeComponent() JROOT\libraries\joomla\application\component\helper.php:351
4 require_once() JROOT\libraries\joomla\application\component\helper.php:383
5 JController->execute() JROOT\components\com_content\content.php:16
6 ContentController->display() JROOT\libraries\joomla\application\component\controller.php:760
7 JController->display() JROOT\components\com_content\controller.php:74
8 ContentViewArticle->display() JROOT\libraries\joomla\application\component\controller.php:721
9 JView->get() JROOT\components\com_content\views\article\view.html.php:32
10 ContentModelArticle->getItem() JROOT\libraries\joomla\application\component\view.php:386
11 JError::raiseError() JROOT\components\com_content\models\article.php:158
12 JError::raise() JROOT\libraries\joomla\error\error.php:251

26. srp 2012 01:11 #96620
Odpověď od Cony
Moderátor
Do tohohle místa kódu by se Vám to při přidávání článku dostat vůbec nemělo. Předpokládám že na přidání článku máte položku v menu, zkuste jí vytvořit znovu...

26. srp 2012 01:52 #96621
Odpověď od pknap
Návštěvník
Díky moc, pomohlo to. Funguje vše.

18. zář 2012 16:25 - 18. zář 2012 16:27 #97556
Odpověď od Ipanema
Začátečník
Ahoj.
Mám plně funkční Joomlu v1.5.20. Pokouším se ji povýšit na v2.5.7. Zkoušel jsem jUpgrade a přes jiný web jako klon. Nedaří se mi to a po týdnu snažení se a pár přesunech dat "z" a "na" FTP to vzdávám. Chtěl bych, aby mi zůstaly všechny články, moduly a šablona. Pokud to půjde, tak i články co mají být vidět a které jsou jen pro registrované. Web je zatím základní, velikost malá.

Najde se někdo, kdo mi to upgradoval? Třeba za nějakou dobrou láhev? Jelikož jsem z Moravy a někdo by se mohl bát otravy metylalkoholem ( :P ), tak se můžu domluvit i na finanční odměně. Věřím, že je tady někdo, kdo to za odměnu udělá i rád, protože prostě ví, kam kliknout...

Šel bych i do toho, že by někdo do čisté instalace Joomly v2.5.7 přidal moduly a šablonu s ukázkovými daty... Toto jsem sám nezkoušel.

Hosting je na Ebola.cz, přihlašovací údaje dodám.
Předem díky za reakci nebo SZ.

18. zář 2012 16:29 #97557
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
je dana pouzivana sablona schopna jet na joomle 2.5.x?
prevedeni clanku a modulu (pokud nemate nejake specialni, ktere pro 2.5.x nejsou) je pomerne bezproblemove

Joomla! pro každého