Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Migrace z 1.5x na 2.5x
25. srp 2012 22:55 #96617
Odpověď od Cony
Moderátor
Tuším, že hlášku undefined - undefined jsem potkal v okamžiku, kdy se mi podařilo smazat tabulky jUpgrade v databázi. Nemají, jako ostatní tabulku joomly, předponu jos_ (nebo jinou dle nastavení joomly 1.5), ale vždy předponu jupgrade_.
Podívejte se na lokále, zda tyto tabulky vdb máte, případně zkuste jUpgrade přeinstalovat přímo na lokále.
Podívejte se na lokále, zda tyto tabulky vdb máte, případně zkuste jUpgrade přeinstalovat přímo na lokále.
25. srp 2012 23:20 #96619
Odpověď od pknap
Návštěvník
Problém je pouze u přidání nového článku (editace funguje) a zobrazení detailu účtu jinak vše funguje. Tyto tabulky v DB mám. Tady je výpis, který mi to píše když zapnu ladění. Chtěl jsem ten upgrade udělat na lokále a pak vyměnit na hostingu.
Toto mi to píše když chci přidat článek.
Článek nenalezen
Call stack
# Function Location
1 JSite->dispatch() JROOT\index.php:42
2 JComponentHelper::renderComponent() JROOT\includes\application.php:197
3 JComponentHelper::executeComponent() JROOT\libraries\joomla\application\component\helper.php:351
4 require_once() JROOT\libraries\joomla\application\component\helper.php:383
5 JController->execute() JROOT\components\com_content\content.php:16
6 ContentController->display() JROOT\libraries\joomla\application\component\controller.php:760
7 JController->display() JROOT\components\com_content\controller.php:74
8 ContentViewArticle->display() JROOT\libraries\joomla\application\component\controller.php:721
9 JView->get() JROOT\components\com_content\views\article\view.html.php:32
10 ContentModelArticle->getItem() JROOT\libraries\joomla\application\component\view.php:386
11 JError::raiseError() JROOT\components\com_content\models\article.php:158
12 JError::raise() JROOT\libraries\joomla\error\error.php:251
Toto mi to píše když chci přidat článek.
Článek nenalezen
Call stack
# Function Location
1 JSite->dispatch() JROOT\index.php:42
2 JComponentHelper::renderComponent() JROOT\includes\application.php:197
3 JComponentHelper::executeComponent() JROOT\libraries\joomla\application\component\helper.php:351
4 require_once() JROOT\libraries\joomla\application\component\helper.php:383
5 JController->execute() JROOT\components\com_content\content.php:16
6 ContentController->display() JROOT\libraries\joomla\application\component\controller.php:760
7 JController->display() JROOT\components\com_content\controller.php:74
8 ContentViewArticle->display() JROOT\libraries\joomla\application\component\controller.php:721
9 JView->get() JROOT\components\com_content\views\article\view.html.php:32
10 ContentModelArticle->getItem() JROOT\libraries\joomla\application\component\view.php:386
11 JError::raiseError() JROOT\components\com_content\models\article.php:158
12 JError::raise() JROOT\libraries\joomla\error\error.php:251
26. srp 2012 01:11 #96620
Odpověď od Cony
Moderátor
Do tohohle místa kódu by se Vám to při přidávání článku dostat vůbec nemělo. Předpokládám že na přidání článku máte položku v menu, zkuste jí vytvořit znovu...
18. zář 2012 16:25 - 18. zář 2012 16:27 #97556
Odpověď od Ipanema
Začátečník
Ahoj.
Mám plně funkční Joomlu v1.5.20. Pokouším se ji povýšit na v2.5.7. Zkoušel jsem jUpgrade a přes jiný web jako klon. Nedaří se mi to a po týdnu snažení se a pár přesunech dat "z" a "na" FTP to vzdávám. Chtěl bych, aby mi zůstaly všechny články, moduly a šablona. Pokud to půjde, tak i články co mají být vidět a které jsou jen pro registrované. Web je zatím základní, velikost malá.
Najde se někdo, kdo mi to upgradoval? Třeba za nějakou dobrou láhev? Jelikož jsem z Moravy a někdo by se mohl bát otravy metylalkoholem ( ), tak se můžu domluvit i na finanční odměně. Věřím, že je tady někdo, kdo to za odměnu udělá i rád, protože prostě ví, kam kliknout...
Šel bych i do toho, že by někdo do čisté instalace Joomly v2.5.7 přidal moduly a šablonu s ukázkovými daty... Toto jsem sám nezkoušel.
Hosting je na Ebola.cz, přihlašovací údaje dodám.
Předem díky za reakci nebo SZ.
Mám plně funkční Joomlu v1.5.20. Pokouším se ji povýšit na v2.5.7. Zkoušel jsem jUpgrade a přes jiný web jako klon. Nedaří se mi to a po týdnu snažení se a pár přesunech dat "z" a "na" FTP to vzdávám. Chtěl bych, aby mi zůstaly všechny články, moduly a šablona. Pokud to půjde, tak i články co mají být vidět a které jsou jen pro registrované. Web je zatím základní, velikost malá.
Najde se někdo, kdo mi to upgradoval? Třeba za nějakou dobrou láhev? Jelikož jsem z Moravy a někdo by se mohl bát otravy metylalkoholem ( ), tak se můžu domluvit i na finanční odměně. Věřím, že je tady někdo, kdo to za odměnu udělá i rád, protože prostě ví, kam kliknout...
Šel bych i do toho, že by někdo do čisté instalace Joomly v2.5.7 přidal moduly a šablonu s ukázkovými daty... Toto jsem sám nezkoušel.
Hosting je na Ebola.cz, přihlašovací údaje dodám.
Předem díky za reakci nebo SZ.
18. zář 2012 16:29 #97557
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
je dana pouzivana sablona schopna jet na joomle 2.5.x?
prevedeni clanku a modulu (pokud nemate nejake specialni, ktere pro 2.5.x nejsou) je pomerne bezproblemove
prevedeni clanku a modulu (pokud nemate nejake specialni, ktere pro 2.5.x nejsou) je pomerne bezproblemove
Joomla! pro každého