Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Joomla 5 nebo WP

22. pro 2024 20:28 - 22. pro 2024 20:32 #150004
Odpověď od Kavato
Uživatel
Wedos používám, pro nahrávání souborů používám jen Phoca commander. Pro jistotu jsem ale na wedosu práva dal opravit.
Ale asi to bude tím, že šablony nebyly kompatibilní s J5, i když tam psali že jsou pro J4/J5 :-).  z jiných stránek se nahrát jiné podařilo.  ( Asi potřebuju pauzu, už se v tom nějak moc motám) 
Nicméně šablona  Podšablona Cassiopeia  odsud ze stránek mi ty chyby hlásí stále... ( Přetažením a instalací souboru balíčku,  Instalací ze složky)

Mezitím jsem zkusil "LBOX" (pokud jsem správně zkoumal, tak funguje na J5)
Tady jsem nepřišel zatím na to jak zprovoznit login na stránce, zobrazuje se mi pouze silueta postavy ( ale nereaguje na kliknutí) viz. web  www.zaparit.cz

Děkuji za trpělivost 8-), Joomla je opravdu o dost propracovanější než Sunlight a za ty léta strávené se SL, má člověk zažitou administraci  původního systému, která je dosti odlišná.

Ale protože už teď ste mě tady věnovali spoustu času s tím, aby jste mi pomohli, tak to nevzdám a ten web na Joomle rozjedu ;-);)

22. pro 2024 21:26 #150005
Odpověď od Bong
Moderátor
Když si zapnete zobrazování chyb, můžete najít kde je chyba. Ale pro začátek stačí klidně na stránce s chybou zmáčknout tlačítko F12, zobrazená konzole vám chybu napoví...

Ještě malá rada, na kterou jsme tu všichni zapomněli. Zkuste si nainstalovat na svoje PC XAMPP, nebo něco podobného. To co máte na webu si můžete pomocí Akeeba Backup přenést na XAMPP. Nebudete řešit případné chyby hostingu a "hrabat" se v souborech můžete libovolně. Až bude hotovo, prostě zase pomocí Akeeba hotový web nahrajete na hosting.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Kavato

22. pro 2024 22:40 #150006
Odpověď od Kavato
Uživatel
Máte namysli  v globální nastavení/server hlášení chyb - kde se poté dané chyby vypíší?
konzole mi vypsala 2 chyby, ale o moc moudřejší z toho nejsem.
Můžete prosím napovědět více?