Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Migrace z 1.5x na 2.5x
04. dub 2013 11:39 #106310
Nejlepší hra je Excel!
Odpověď od Michael
Začátečník
Na localu to taky nejde. Provozoval mezitím zjistil, kde je zakopaný pes - aplikace Joomla 2.5 vyžaduje minimálně PHP 5.3, moje stránky momentálně běží na PHP 5.2. Už se pracuje na přesunu. Snad ta migrace konečně dopadne.
Nejlepší hra je Excel!
04. dub 2013 11:53 #106311
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
ono je dobre si precist minimalni pozadavky
Joomla! pro každého
04. dub 2013 12:20 #106312
Nejlepší hra je Excel!
Odpověď od Michael
Začátečník
To máte pravdu, nicméně když provozovatel na svém serveru uvádí návod na instalaci Joomly 2.5, jejich servery podporují instalaci všech možných redakčních systémů, automaticky předpokládám, že minimální požadavky splňuji a vše by mělo proběhnout bez komplikací. Naštěstí u nich podpora funguje na jedničku, tak to s nimi snad dám brzy do cajku. Hezký den.
Nejlepší hra je Excel!
05. dub 2013 12:23 #106371
Nejlepší hra je Excel!
Odpověď od Michael
Začátečník
Tak ani přesun na PHP 5.3 nepomohl. Migrace mi zkrátka není souzena. Já už se tady tomu jen zoufale směju
Nejlepší hra je Excel!
05. dub 2013 13:00 - 05. dub 2013 13:02 #106372
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
JUpgrade není jediná komponenta pro migraci...já třeba taky nebyl úspěšný...
máš v tomhle topicu popsáno více možností...když nefunguje jedna...zkus jinou
a pro ověření funkčnosti si můžeš zkusit do podadresáře nainstalovat samostatně, jestli ti to poběží
máš v tomhle topicu popsáno více možností...když nefunguje jedna...zkus jinou
a pro ověření funkčnosti si můžeš zkusit do podadresáře nainstalovat samostatně, jestli ti to poběží
05. dub 2013 13:19 #106373
Nejlepší hra je Excel!
Odpověď od Michael
Začátečník
Za ten půlrok jsem vyzkoušel tolik postupů, že by to dalo na knihu ...
Já už jsem rezignoval. Poskytovatel ještě něco vyzkouší, ale už mu taky evidentně došly nápady
Já už jsem rezignoval. Poskytovatel ještě něco vyzkouší, ale už mu taky evidentně došly nápady
Nejlepší hra je Excel!