Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Migrace z 1.5x na 2.5x

29. zář 2012 21:42 #98202
Odpověď od Michael
Začátečník
Jo tohle ....

Vybráno, spuštěno ... opět chyba.

Fatal error: Uncaught exception 'JDatabaseException' with message 'Table 'db-bastleni.jupgrade_steps' doesn't exist SQL=SELECT * FROM jupgrade_steps AS s WHERE s.status != 1 AND s.extension = 0 ORDER BY s.id ASC LIMIT 1' in /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/jupgrade/libraries/joomla/database/database/mysqli.php:403 Stack trace: #0 /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/jupgrade/libraries/joomla/database/database.php(1062): JDatabaseMySQLi->execute() #1 /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/administrator/components/com_jupgrade/includes/controller.php(27): JDatabase->loadObject() #2 {main} thrown in /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/jupgrade/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 403

Dnes mi štěstí nepřeje.

Každopádně ale díky za Váš čas. Kdyby Vás ještě něco napadlo, dejte prosím vědět a já bych to zítra vyzkoušel. Dnes už na to nemám sílu :S

Nejlepší hra je Excel!

30. zář 2012 08:39 #98204
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste jUpgrade odinstalovat a znovu nainstalovat, vypadá to, že něco v DB schází.

Zkuste nemigrovat všechna data najednou. Nastavte Smazat soubory a složky předchozí migrace na Ano. Následně můžete vyzkoušet, zda vám nějaká oblast dat nezpůsobuje problémy. Pomocí Vynechat z migrace Joomly 1.5 vyberte postupně jen: Uživatele, Kategorie, Články, Menu,...

Zkuste případně experimentovat s ovladačem databáze.

Poslední verze jUpgrade v2.5.2 , čeština pro jUpgrade .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

30. zář 2012 11:46 #98209
Odpověď od Michael
Začátečník
Bohužel ať dělám, co dělám, končí to se stejnou chybou.

Nejlepší hra je Excel!

28. pro 2012 18:09 - 28. pro 2012 18:14 #101357
Odpověď od raduna
Začátečník
Zajímalo by mě, zda se někomu podařilo rozlousknout tento problém.

Pokouším se migrovat na 2.5 a stále mi To hlásí problém s banery (viz. níže), tak jsem zadala přeskočit, ale stále se chybová hláška zaobírá banery. Dle předchozích rad jsem vše odinstalovala, smazala databázi a začala nanovo. přesto se mi vypisuje:

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Duplicate entry '14' for key 1 SQL=INSERT INTO `xxx_banners` (`id`,`cid`,`type`,`name`,`alias`,`imptotal`,`impmade`,`clicks`,`clickurl`,`state`,`checked_out`,`checked_out_time`,`custombannercode`,`catid`,`description`,`sticky`,`ordering`,`publish_up`,`publish_down`,`params`,`language`) VALUES ('14','7','','Michaela Dolinová','michaela-dolinova','0','2904133','1697',' michaeladolinova.cz/','1','0','0000-00-00 00:00:00','','81','','0','16','0000-00-00 00:00:00','0000-00-00 00:00:00','{\"width\":0,\"height\":0,\"imageurl\":\"images\\/banners\\/michaela.gif\"}','*')' in /data/www/xxx.cz/www.xxx.cz/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php:347 Stack trace: #0 /data/www/xxx.cz/www.xxx.cz/administrator/components/com_jupgrade/includes/controller.php(100): jUpgrade->upgrade() #1 {main} thrown in /data/www/xxx.cz/www.xxx.cz/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php on line 347

pokud daný banner smažu, další v pořadí vyrobí stejný problém.

máte někdo nějaký nápad co s tím?
popř. nenašel by se jiný "ověřený" nástroj, kterým lze bezbolestněji migrovat?

28. pro 2012 18:55 #101359
Odpověď od Michael
Začátečník
Vy máte de facto totožný problém jako já, u mě to kixne na uživatelích. Dodnes nevyřešeno.
Koukal jsem, že jupgrade už ani nejde stáhnout bo na redCOMPONENT to mají nějak divně udělané přes nákupní košík...

Nejlepší hra je Excel!

28. pro 2012 19:02 #101360
Odpověď od raduna
Začátečník
stáhnout to jde zdarma, ale po registraci, dokonce tam jsou tři varianty + nabídka podpory za peníze.
Jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými produkty se dočíst nezle.

Bohužel migrovat musím, a přepis tisíce článků mi nahání hrůzu. Nechápu, že ostatní s tím nemají problémy a pokud mají, tak je nesdílejí. Podpora /forun/ na Jupgrade stojí za ...!

domnívám se, že je trablík v komponentě Jupgrade, když jí řeknu přeskoč, tak nepřeskočí....