Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Migrace z 1.5x na 2.5x
25. bře 2012 15:20 #91655
Zdravím, chci se zeptat, jakej by měl být postup pro migraci Joomla na lokálu? Mám tam nahranou prezentaci a do adresáře TMP jsem nakopíroval novou verzi Joomla. Při spuštění migrátoru (jupgrade-2.5.1.) mi to ale zůstane na hlášce: Checking and cleaning... a dál se nic neděje. Máte s tím někdo zkušenosti? Ne tedy, že bych jí tedy chtěl na ostro dělat už na webu, ale chtěl jsem to vyzkoušet, a zhodnotit, co to vlastně s webem udělá a na co se mám připravit. Používám Xampp verzi 1.6.4 a Mootools v Joomle mám povolený. Díky
25. bře 2012 15:28 #91656
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Postup by měl být stejný, jako kdekoli jinde. Zádrhele se řeší již zde
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/62-j...alni-migrator-na-j25
Zkuste si to projít.
21. čvc 2012 12:55 #95773
"Myslíš,že Ježíš byl Hipík? To tedy byl! Měl dlouhé vlasy a nepracoval" (RedDwarf - Démoni a andělé)
Odpověď od Bujan
Uživatel
Dobrý den,
již pár dní se pokouším přemigrovat J1.5 na J2.5.6, ale bez úspěchů... Zkoušel jsem to pomocí Jupgrade, ale to se mi stále nedaří, vyzkoušel jsem už snad vše. Mootols mám zapnuté, curl bych měl mít také povolené, mám J1.5.25 a zkouším to na XAMPP na localu.
Pokaždé dám spustit upgrade, ale debug mi nahlásí ihned tuto chybu:
==========
[install_config]
1
==========
[install_db]
==========
[undefined] [undefined]
==========
[undefined] [undefined]
==========
[undefined] [undefined]
Už nevím co s tím. Instalaci sjem rozbalil do složky, vypnul stahování a rozbalování v jUpgrade, ale pořád to samé...
Neví někdo nějaké rady? Procházel sjem i ofic forum a zkoušel kdejaké postupy,ale bez výsledku.
Máme na webu nějakých 1500článků a nemůžeme si dovolit o to přijít... Testoval sjem to i pomocí J2XML, ale to také neuspělo....
již pár dní se pokouším přemigrovat J1.5 na J2.5.6, ale bez úspěchů... Zkoušel jsem to pomocí Jupgrade, ale to se mi stále nedaří, vyzkoušel jsem už snad vše. Mootols mám zapnuté, curl bych měl mít také povolené, mám J1.5.25 a zkouším to na XAMPP na localu.
Pokaždé dám spustit upgrade, ale debug mi nahlásí ihned tuto chybu:
==========
[install_config]
1
==========
[install_db]
==========
[undefined] [undefined]
==========
[undefined] [undefined]
==========
[undefined] [undefined]
Už nevím co s tím. Instalaci sjem rozbalil do složky, vypnul stahování a rozbalování v jUpgrade, ale pořád to samé...
Neví někdo nějaké rady? Procházel sjem i ofic forum a zkoušel kdejaké postupy,ale bez výsledku.
Máme na webu nějakých 1500článků a nemůžeme si dovolit o to přijít... Testoval sjem to i pomocí J2XML, ale to také neuspělo....
"Myslíš,že Ježíš byl Hipík? To tedy byl! Měl dlouhé vlasy a nepracoval" (RedDwarf - Démoni a andělé)
21. čvc 2012 15:56 #95776
Odpověď od Bong
Moderátor
A prostředí máte jaké, pojem XAMPP je trochu zavádějící.
Verze PHP, MySQL,...? Verze použitého jUpgrade? V češtině?
Verze PHP, MySQL,...? Verze použitého jUpgrade? V češtině?
21. čvc 2012 17:40 #95780
Odpověď od Bujan
Uživatel
Verze databáze: 5.5.16
Porovnání databáze: utf8_general_ci
Verze PHP: 5.3.8
jUpgrade Verze 2.5.2 s CZ lokací.
Porovnání databáze: utf8_general_ci
Verze PHP: 5.3.8
jUpgrade Verze 2.5.2 s CZ lokací.
21. čvc 2012 20:02 - 21. čvc 2012 20:03 #95785
Odpověď od Bong
Moderátor
Ta chybová hláška je kompletní? Zkuste ji celou zadat do vyhledávání v Google.