Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Migrace z 1.5x na 2.5x

28. pro 2012 19:50 - 28. pro 2012 19:53 #101367
Odpověď od raduna
Začátečník
To BONG

Krásné mezisvátky Mistře Joomly ;-)

na tomto hostingu (C4), na subdoméně to fungovalo, tedy před 4 měsíci. Doporučená nastavení jsem nechala provést. Poslední verze jsou samozřejmostí. Jen nevím, kde se bere ta duplicita, když to dělá po mazání všeho. Prošla jsem různá fora, česká i zahraniční. dokonce i strýček Google o tomto problému toho moc neříká.

PS: hezký překlad pro Jupgrade
PS2:Je zvláštní, že i linky v Jupgrade odkazují na neexistující odkazy, takže k nějakým změnám došlo, ale asi je chybka někde v matrixu.

28. pro 2012 19:55 #101368
Odpověď od Michael
Začátečník

karel0 napsal: podařilo, nebo nepodařilo? (PM)

Pardon. Nepodařilo

Nejlepší hra je Excel!

28. pro 2012 20:14 #101372
Odpověď od Bong
Moderátor
Vezmu to trochu všeobecně, zkuste migraci provést na local, nebo alespoň na nějaké subdoméně vašeho hostingu. Na ostrém webu osud nepokoušejte.

Když vám nějaká oblast dat působí potíže (např zmiňované bannery) lze je v původní Joomle také vymazat, pak se nebudou migrovat jistojistě.

Hosting C4 má tuším pro migraci nějakou obsáhlejší nápovědu ušitou na míru, zkuste se tam podívat do znalostní báze.

Link v překladu jUpgrade jsem opravil, stáhněte novou verzi, odkaz by měl fungovat.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: raduna

28. pro 2012 20:26 #101374
Odpověď od raduna
Začátečník
v rozporu s návodem jsem si zapnula předinstalační kontrolu a vypsalo mi to

411: You must to disable 'safe_mode_gid' on your php configuration

mohlo by to být ono?

28. pro 2012 20:32 #101375
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste se podívat na jednotlivé problémy a jejich řešení na stránce RedWiki jUpgrade: wiki.redcomponent.com/index.php?title=jUpgrade:Troubleshooting

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: raduna

28. pro 2012 21:17 #101376
Odpověď od raduna
Začátečník

Bong napsal: Zkuste se podívat na jednotlivé problémy a jejich řešení na stránce RedWiki jUpgrade: wiki.redcomponent.com/index.php?title=jUpgrade:Troubleshooting

Bong: Jste zlatý, platinový..... na toto jsem zatím nenarazila. uvidím jak se s tím poperu a dám vědět.