Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Migrace z 1.5x na 2.5x
Chybovou hlášku mi to hodilo hned při prvním spuštění jUpgradu. Nastavil jsem si jiný prefix, takže se v SQL databázi vytvářejí nové tabulky. Nemělo by tedy nic překážet.
Tady je screen nastavení v jUpgrade:
Na vaši radu jsem zkoušel povolit možnost smazání předchozí migrace, ale bohužel to nepomohlo. Stejná chybová hláška (toto vyzkoušeno pro jistotu na lokálním disku)
Nejlepší hra je Excel!
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Fatal error: Uncaught exception 'JDatabaseException' with message 'Table 'db-bastleni.jupgrade_steps' doesn't exist SQL=SELECT * FROM jupgrade_steps AS s WHERE s.status != 1 AND s.extension = 0 ORDER BY s.id ASC LIMIT 1' in C:\Program Files\VertrigoServ\www\bastleni-eu\jupgrade\libraries\joomla\database\database\mysqli.php:403 Stack trace: #0 C:\Program Files\VertrigoServ\www\bastleni-eu\jupgrade\libraries\joomla\database\database.php(1062): JDatabaseMySQLi->execute() #1 C:\Program Files\VertrigoServ\www\bastleni-eu\administrator\components\com_jupgrade\includes\controller.php(27): JDatabase->loadObject() #2 {main} thrown in C:\Program Files\VertrigoServ\www\bastleni-eu\jupgrade\libraries\joomla\database\database\mysqli.php on line 403
Nejlepší hra je Excel!
Zkuste si na Google vyhledat: Fatal error: Uncaught exception 'JDatabaseException' with message 'Table .jupgrade_steps' doesn't exist SQL=SELECT * FROM jupgrade_steps AS s WHERE s.status != 1 AND s.extension = 0 ORDER BY s.id ASC LIMIT 1
Nepomohla ani rada stáhnout si Joomlu 2.5, tu nakopírovat do složky jupgrade a pak spustit jUpgrade tool.
Chybová hláška říká o chybějícím souboru factory.php v \jupgrade\libraries\joomla. Dohrál jsem ho tam ručně a pak už chodí jen chyby bez popisu [undefined][undefined]
Asi na to kašlu ...
Nejlepší hra je Excel!