Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Migrace z 1.5x na 2.5x
Věřím, že ano. Nainstaloval jsem šablonu na čistou instalaci v2.5.7 a šablona vidět byla. Sice jen v základu bez těch zmíněných modulů a ukázkových dat, ale jela.ghost napsal: je dana pouzivana sablona schopna jet na joomle 2.5.x?
prevedeni clanku a modulu (pokud nemate nejake specialni, ktere pro 2.5.x nejsou) je pomerne bezproblemove
Konkrétně píšu o šabloně "IT Paparazzi". Verze na ni jsou popsané zde
Doplňky jsou v ZIPech, jak jsem udělal screen. Tam myslím, že by se asi musel nějaký aktualizovat... (asi)
...že by Ebola.cz byl mizerný hosting pro Joomlu? Dovolím si nesouhlasit, jestli mi to někdo dovolí.Bong napsal: Mootools je obsažen v Joomle, aktualizujte ji. Pokud nic nefunguje, máte mizerný hosting a je pravděpodobné, že tam ani J2.5 nemusí chodit.
Joomlu zaktualizujete snadno, buď ručně pomocí rozdílového patche, nebo pomocí nějakého nástroje: extensions.joomla.org/extensions/core-en...ents/installers/9332
Nástroj, co jste mi na něj poslal odkaz, mi Joomlu právě aktualizoval a úspěšně. Aktualizoval ji (podle informací při aktualizaci) na poslední dostupnou verzi 1.5.26
Jak se instalují rozšíření vím.Cony napsal: Migraci máte popsanou zde .
Instalaci rozšíření třeba zde .
Ostatní informacebudete mít přímo v souboru Instalation_Guide.pdf co máte u šablony, nebude se to lišit až tak moc pro Joomlu 1.5 a 2.5
Na první odkaz už koukám za poslední týden asi po šesté. Nic nového. Dokonce jsou i jeho překlady a mutace na jiných webech.
Omluvte moji otevřenost.
Potřeboval bych od vás poradit. Řeším převod z Joomla 1.5. na 2.5.
Postupuju dle tohoto návodu a provedl tyto kroky:
• Aktualizoval jsem Joomlu na 1.5.26 abych získal Mootool plugin
• C4 mi na moji žádost navýšili max_execution_time na maximum a aktivovali PHP knihovny ZIP a CURL.
• Nainstaloval jsem jUpgrade
Po nastavení a spuštění jUpgrade mi debug mode vrací tuto chybu:
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Duplicate entry '0-4' for key 1 SQL=INSERT INTO `mikes2_user_usergroup_map` (`group_id`) VALUES ('4')' in /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php:347 Stack trace: #0 /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/administrator/components/com_jupgrade/includes/controller.php(53): jUpgrade->upgrade() #1 {main} thrown in /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php on line 347
a pak pořád dokola vrací tuto:
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Duplicate entry '62' for key 1 SQL=INSERT INTO `mikes2_users` (`id`,`name`,`username`,`email`,`password`,`usertype`,`block`,`sendEmail`,`registerDate`,`lastvisitDate`,`activation`,`params`) VALUES ('62','mike007','mike007','m.ruprecht@seznam.cz','dc5dfc38dfacfb49b35176666c3f6924:dX7whb8zmXlKLQFG9pD99emMEUZKD2NS','Super Administrator','0','1','2010-01-10 14:35:23','2012-09-29 10:48:16','','{\"admin_language\":\"cs-CZ\",\"language\":\"cs-CZ\",\"editor\":\"tinymce\",\"helpsite\":\"\",\"timezone\":\"UTC\",\"page_title\":\"Upravte v\\u00e1\\u0161 profil\",\"show_page_title\":1}')' in /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php:347 Stack trace: #0 /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/administrator/components/com_jupgrade/includes/controller.php(45): jUpgrade->upgrade() #1 {main} thrown in /data/www/bastleni.eu/www.bastleni.eu/administrator/components/com_jupgrade/includes/jupgrade.class.php on line 347
Nevíte někdo, co s tím? Chybu mi to hází jak na lokálním disku, tak na ostrém serveru. Googlil jsem jak o život a nenašel jsem nic, co by mi pomohlo.
Předem díky moc za nějaké rady.
Mike
Nejlepší hra je Excel!
Pokud nastavíte, ať si vše zkontroluje, stáhne instalaci, atd... a budete mít povoleno Smazat soubory a složky předchozí migrace. Bude se migrace provádět načisto a v DB by nic nemělo "překážet". Pokud tedy nemáte něco špatně v té původní.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.