Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
n3t Cookie Consent
21. pro 2022 11:26 #147510
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ahoj, testoval jsem nějaké možnosti. S pluginem se načítají i další css, ale pokud odložím zobrazení žádný větší efekt to nemá. Je to spíše na vývojáře, ale souhlasím, "shake effect" je v Chrome výrazný.
Co se týče notifikací, provedl jsem nějaké změny v nastavení fóra. Mělo by to fugnovat.
Co se týče notifikací, provedl jsem nějaké změny v nastavení fóra. Mělo by to fugnovat.
21. pro 2022 13:30 #147511
Odpověď od Cony
Moderátor
No já mám neustále pocit, že n3t Cookie Consent jen ten efekt o něco umocní, prostě proto, že načítá další styly a spouští další skripty, takže se prodlouží doba na vykreslení a proto je efekt patrný. Na mých webech, kde mám šablony nepoužívající Bootstrap, ten efekt nevidím. Ono i na videu je vidět, že si to poskočí i s vypnutým n3t Cookie Consent.
07. úno 2023 20:09 - 07. úno 2023 20:09 #147793
norrnext.com - rozšíření pro Joomla
Dobrý den, čeština není můj rodný jazyk, omlouvám se za chyby
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel
Poděkovali: Cony
09. úno 2023 13:36 #147813
Odpověď od Eugene
Pokročilý uživatel
Ahoj,
Potřebuji přidat novou verzi Google Analytics. Využívá Google Tag Manager a jeho kód se liší od typického kódu, který používáme léta.
Nyní kód vypadá takto:
Přečetl jsem si následující návod:
n3t-cookie-consent.readthedocs.io/en/latest/usage/faq/
Netuším však, jak to opravit podle nového úkolu.
Může někdo poradit, jak vložit nový Google Analytics a zablokovat jeho načítání, pokud je zakázáno prostřednictvím souhlasu N3t Cookie Consent?
Díky předem.
Eugene
Potřebuji přidat novou verzi Google Analytics. Využívá Google Tag Manager a jeho kód se liší od typického kódu, který používáme léta.
Nyní kód vypadá takto:
Code:
<script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-Z2C5FDFTJW"></script>
<script>
window.dataLayer = window.dataLayer || ;
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag('js', new Date());
gtag('config', 'G-Z2C5FDFTJW');
</script>
Přečetl jsem si následující návod:
n3t-cookie-consent.readthedocs.io/en/latest/usage/faq/
Netuším však, jak to opravit podle nového úkolu.
Může někdo poradit, jak vložit nový Google Analytics a zablokovat jeho načítání, pokud je zakázáno prostřednictvím souhlasu N3t Cookie Consent?
Díky předem.
Eugene