Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Phoca cart - stavy objednavek
24. dub 2020 19:13 #142193
Odpověď od Terei
Návštěvník
Tak třeba na konci dostanu Ban jak Kolesa a vlákno se smaže. I vlastní děti na mě zapomenou.
24. dub 2020 20:08 - 24. dub 2020 20:13 #142194
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Tak zkus prvně začít u cache. Zjistit jestli je zapnutá, pokud ano, pak vypnout, atd. Jak jsem psal v jiným vlákně, já osobně používám JOTCache a v tomhle ohledu jsem nějak nezaznamenal, že by to nějak neaktualizovalo data. S cache to asi nebude souviset.
Já testuju a vše OK (kdyby nebylo, tak už se někdo z těch XXX uživatelů dávno ozval):
Nastavení produktu:
Zobrazení při 20 kusech:
Zobrazení při 0 kusech:
Ale pozor, tady bych viděl možný důvod k "nezobrazení správné hodnoty". Toto funguje jen pouze za předpokladu, že parametr: Kontrola skladu je nastaven na ANO. Pokud je nastaven na NE, říkáme tím, že zákazník si může objednat i zboží, které není na skladě a logicky mu tedy nebudeme ukazovat, že položka na skladě není.
Tedy je potřeba to vnímat i v kontextu s parametry. Je to prostě tak, že univerzální eshopové řešení, které má možnosti nastavení různých variant parametrů je potřeba pořádně prostudovat/prozkoumat/otestovat.
Myslím, že ban tady nehrozí, protože tvý otázky jsou prostě věcný. Pokud se tvý příspěvky nebudou týkat světa plavání žen, pak bych v tom neviděl problém
Já testuju a vše OK (kdyby nebylo, tak už se někdo z těch XXX uživatelů dávno ozval):
Nastavení produktu:
Zobrazení při 20 kusech:
Zobrazení při 0 kusech:
Ale pozor, tady bych viděl možný důvod k "nezobrazení správné hodnoty". Toto funguje jen pouze za předpokladu, že parametr: Kontrola skladu je nastaven na ANO. Pokud je nastaven na NE, říkáme tím, že zákazník si může objednat i zboží, které není na skladě a logicky mu tedy nebudeme ukazovat, že položka na skladě není.
Tedy je potřeba to vnímat i v kontextu s parametry. Je to prostě tak, že univerzální eshopové řešení, které má možnosti nastavení různých variant parametrů je potřeba pořádně prostudovat/prozkoumat/otestovat.
Myslím, že ban tady nehrozí, protože tvý otázky jsou prostě věcný. Pokud se tvý příspěvky nebudou týkat světa plavání žen, pak bych v tom neviděl problém
25. dub 2020 11:04 #142200
Odpověď od Terei
Návštěvník
Díky, tu kontrolu skladu jsem tam neměl zapnutou. To bude ono.
téma plavajících žen tu je obecně hodně opomíjeno.
téma plavajících žen tu je obecně hodně opomíjeno.
25. dub 2020 11:34 #142203
To víme všichni, ale je to tak ožehavé téma, jehož otevření by znamenalo pohyb na tenkém ledě a možnost vyvolání nekonečné flame war. Už jen dílčí diskuze na téma jednodílných a dvoudílných plavek by mohla kompletně zavařit databázi tohoto fóra. A to samozřejmě nikdo nechce - raději tedy jen věcně.
Odpověď od H13
Admin
Terei napsal: téma plavajících žen tu je obecně hodně opomíjeno.
To víme všichni, ale je to tak ožehavé téma, jehož otevření by znamenalo pohyb na tenkém ledě a možnost vyvolání nekonečné flame war. Už jen dílčí diskuze na téma jednodílných a dvoudílných plavek by mohla kompletně zavařit databázi tohoto fóra. A to samozřejmě nikdo nechce - raději tedy jen věcně.
26. dub 2020 01:33 #142209
Odpověď od Cony
Moderátor
Ale tak zas, vzhledem k převážně mužskému osazenstvu, určité dílčí diskuse by to tu mohli oživit
03. kvě 2020 10:35 #142292
Pořád zkouším skrýt to DPH. V kterým souboru s php se to edituje? Určitě bude stačit smazat dva řádky a bude to.
Odpověď od Terei
Návštěvník
Terei napsal: Je možný nějak skrýt ty výpočty DPH? u té dopravy je to docela matoucí. Zároveň však potřebuju v souhrnu dph, aby se daň z dopravy objevila.
díky, zkoušel jsem poklikat všechno co se dalo.
Pořád zkouším skrýt to DPH. V kterým souboru s php se to edituje? Určitě bude stačit smazat dva řádky a bude to.