Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Phoca cart - stavy objednavek
01. dub 2020 22:39 #142028
Odpověď od Terei
Návštěvník
XML nemám. To už bych nějak pořěšil sám. Myslel jsem přímo z HTML.
01. dub 2020 23:15 #142029
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Jak říkají naši programátoři:
Za 1000 Kč to ani nikdo nestihne přečíst, udělat analýzu a připravit podklady pro programátora
Tak si počkám, jak se to tady vyvine?
Za 1000 Kč to ani nikdo nestihne přečíst, udělat analýzu a připravit podklady pro programátora
Tak si počkám, jak se to tady vyvine?
Poděkovali: Terei
03. dub 2020 18:52 #142052
Odpověď od Terei
Návštěvník
Tak jsem si chtěl udělat iframe s 20 strankama vedle sebe, abych viděl ty dostupnosti na jedné stránce a taky se to nepovedlo. Maj to proti tomu nějak ošetřeny, že se to nezobrazuje.
03. dub 2020 19:13 #142054
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Kolim už jste na tom strávil času?
Už to za tu 1000 je?
Už to za tu 1000 je?
04. dub 2020 09:18 - 04. dub 2020 09:19 #142061
Odpověď od Terei
Návštěvník
Uvedl jsem rozsah 1000-10000. Strávil jsem tím asi 20 minut. Což odpovídá v podstatě 0kc. Protože jinak bych stejně prokrastinoval.
Věc peněz je dost různá, když dělám pro někoho kdo má, tak mu za hodinu účtuju 1000kc a když mě sousedka řekne, že ji nesvítí světlo tak jí to udělám zadarmo. Stejne tak když na jiným fóru se někdo ptá na radu z mýho oboru, tak mu poradím zadarmo, stejně jako tady. Ne všechno se dá jednoduše převést na peníze. Stejně tak by se mohl někdo najít, kdo to dělá rád a stráví tím den a pak si řekne o 1000kc. Nebo to udělá zadarmo.
Věc peněz je dost různá, když dělám pro někoho kdo má, tak mu za hodinu účtuju 1000kc a když mě sousedka řekne, že ji nesvítí světlo tak jí to udělám zadarmo. Stejne tak když na jiným fóru se někdo ptá na radu z mýho oboru, tak mu poradím zadarmo, stejně jako tady. Ne všechno se dá jednoduše převést na peníze. Stejně tak by se mohl někdo najít, kdo to dělá rád a stráví tím den a pak si řekne o 1000kc. Nebo to udělá zadarmo.
04. dub 2020 18:22 - 04. dub 2020 18:22 #142071
Odpověď od Terei
Návštěvník
Chtěl jsem přidat k mým produktům návody a trochu jsem se zasekl. Našel jsem si tady vlákno, že bych si měl udělat svůj plugin, popřípadě to řešit nějakým jiným pluginem. Nouzově jsem to chtěl řešit přes
a při exportu jsem ten druhej externí soubor v tom csv nenašel. Takže se bojím, že když to použiju, tak při exportu a importu o všechno přijdu. Zkoušel jsem to i přes stahování, ale nepovedlo se mi to zobrazit i přes
a při exportu jsem ten druhej externí soubor v tom csv nenašel. Takže se bojím, že když to použiju, tak při exportu a importu o všechno přijdu. Zkoušel jsem to i přes stahování, ale nepovedlo se mi to zobrazit i přes