Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Phoca cart - stavy objednavek
05. dub 2020 17:25 - 05. dub 2020 17:33 #142084
Odpověď od Terei
Návštěvník
Díky, teď se ještě musím naučit phpmyadmin 5.6 a poběží to.
jelikož jsem phpmyadmin nikdy předtím neviděl, tak mi to trochu trvalo, ale povedlo se.
jelikož jsem phpmyadmin nikdy předtím neviděl, tak mi to trochu trvalo, ale povedlo se.
05. dub 2020 19:06 #142086
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zrovna u ostrého shopu není vůbec dobré aktualizovat na vydané Alfa, Beta a RC verze. Vždycky počkejte až se vám možnost automatické aktualizace objeví v nabídce Joomly - Rozšíření: Aktualizace, nebo v Phoca Cart - Rozšíření. Teprve pak aktualizujte přímo tam.
S aktualizacemi překladů v Joomla - Rozšíření: Aktualizace problém obecně není, ani když mají jinou verzi než komponenta. Přesto doporučuju mít třeba instalační balíček někde na PC v záloze. Když by při automatické aktualizaci překladu došlo k nějaké chybě, nebo se třeba omylem zveřejnil nefunkční překlad, tak ať to můžete rychle zprovoznit.
S aktualizacemi překladů v Joomla - Rozšíření: Aktualizace problém obecně není, ani když mají jinou verzi než komponenta. Přesto doporučuju mít třeba instalační balíček někde na PC v záloze. Když by při automatické aktualizaci překladu došlo k nějaké chybě, nebo se třeba omylem zveřejnil nefunkční překlad, tak ať to můžete rychle zprovoznit.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
19. dub 2020 10:04 #142140
Odpověď od Terei
Návštěvník
Teď jsem si všiml, že se mi u některých produktů zobrazuje navigace. Následující, předchozí produkt. Screen snad není nutný. Ovšem zajímá mě, z čeho to čerpá data. Protože se mi to zobrazuje jen ve dvou kategoriích a ještě tak zvláštně, že třeba jen mezi dvěma produkty z celkových 7. Třeba na
www.montazemarkyz.cz/montaz-markyzy
Důležitost nízká. Klidně tu navigaci můžu vypnout úplně, produktů mám málo.
Důležitost nízká. Klidně tu navigaci můžu vypnout úplně, produktů mám málo.
19. dub 2020 22:10 #142142
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, navigace se dá vypnout/zapnout zde v parametru:
Display Navigation (zobrazení navigace v zobrazení produktu)
Teď to testuju a chová se to normálně, předchozí a následující odkazy fungují podle předpokladů :idea:
Jak máš nastavenej následující parameter:
Hide Products (Out of Stock) (skrýt produkty, když nejsou na skladě)?
Display Navigation (zobrazení navigace v zobrazení produktu)
Teď to testuju a chová se to normálně, předchozí a následující odkazy fungují podle předpokladů :idea:
Jak máš nastavenej následující parameter:
Hide Products (Out of Stock) (skrýt produkty, když nejsou na skladě)?
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
24. dub 2020 18:26 - 24. dub 2020 18:26 #142190
Odpověď od Terei
Návštěvník
Skrýt produkty (není skladem) NE
Zobrazit navigaci Ano
Ale chová se to u mě dost podivně, někde to je, někde ne. Možná to může mít nějakou souvislost s tím, že mě nefunguje správně sklad, když se mění kusy, třeba 1 na 0 tak to nezmění hodnotu skladu. Obecně s tím skladem nějak bojuju, asi kvuli cache se mi to nezobrazuje nebo nevim
Třeba teď se snažím nastavit hodnotu "na objednání do 20 dnů" a pořád tam vidím skladem. I v mobilu i v anonymním všude
Zobrazit navigaci Ano
Ale chová se to u mě dost podivně, někde to je, někde ne. Možná to může mít nějakou souvislost s tím, že mě nefunguje správně sklad, když se mění kusy, třeba 1 na 0 tak to nezmění hodnotu skladu. Obecně s tím skladem nějak bojuju, asi kvuli cache se mi to nezobrazuje nebo nevim
Třeba teď se snažím nastavit hodnotu "na objednání do 20 dnů" a pořád tam vidím skladem. I v mobilu i v anonymním všude
24. dub 2020 19:08 #142192
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Z povzdálí to sleduji, a myslím že tohle bude ukázkové vlákno výroby webu s Phoca Cart
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla