Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Instalace češtiny do Joomla 3.10.5 a Virtuemart 3.0.7.4 - nefunkční veřejná část
06. úno 2022 15:01 #145776
Odpověď od inmann
Uživatel
Děkuji, večer to vyzkouším a dám zpětnou vazbu.
Klidný den.
Klidný den.
06. úno 2022 15:42 - 06. úno 2022 15:44 #145777
Odpověď od inmann
Uživatel
Tak jsem nainstaloval VirtueMart 3.8.8 včetně jazyků dle Vašeho doporučení a vyhledávání je česky, ale např. nákupní košík a login form jsou v EN verzi. Řekl bych, že joomla je česky a VM anglicky. No a po kliknutí na cokoliv z VirtueMart se objeví chybová hláška: 0 - Using $this when not in object context
EDIT: To stejné pokud kliknu na login -chyba
viz. www.inmann.cz
Děkuji za ochotu.
Vlastimil
EDIT: To stejné pokud kliknu na login -chyba
viz. www.inmann.cz
Děkuji za ochotu.
Vlastimil
06. úno 2022 16:35 #145778
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Začněte tím, že vypnete SEF URL, tedy Globální nastavení - Veřejná část - Nastavení SEO, nastavte všechno na NE.
Poděkovali: inmann
06. úno 2022 16:59 #145779
Odpověď od inmann
Uživatel
Děkuji, to jsem provedl, ale nemá to vliv.
Stále mám chybu 1146 - Table 'inmanncz1.#__virtuemart_manufacturers_cs_cz' doesn't exist
Stále mám chybu 1146 - Table 'inmanncz1.#__virtuemart_manufacturers_cs_cz' doesn't exist
06. úno 2022 17:07 #145780
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale má to vliv jsou vidět skutečné URL adresy. Dokonce to chvíli fungovalo. Copak jste s webem ještě dělal? Bylo tam vidět nějaké mazání, kopírování nebo přeinstalace...
Jde vám měnit Globální nastavení z administrace? Nebo přepisujete configuration.php?
Jde vám měnit Globální nastavení z administrace? Nebo přepisujete configuration.php?
06. úno 2022 17:11 #145781
Odpověď od inmann
Uživatel
Ano, mně se to celé sesypalo, tak jsem to zkusil znovu vše od začátku a teď mi "catalog" nefunguje ani při nastavené angličtině . Ano, globální nastavení mi měnit jde. Říkám si, jestli není chyba v těch předinstalovaných produktech a kategoriích.