Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Instalace češtiny do Joomla 3.10.5 a Virtuemart 3.0.7.4 - nefunkční veřejná část
08. úno 2022 00:11 #145802
Odpověď od inmann

Uživatel
A když nastavím u jednoho produktu nenulove skladove množství a chci produkt vložit do košíku, opět chyba a stránku nelze zobrazit.
Nevím, čeho se chytnout
Dík.
Nevím, čeho se chytnout

Dík.
08. úno 2022 17:37 #145808
Odpověď od Cony

Moderátor
Matně si vzpomínám, že podobné problémy jsem řešil kdysi. Vznikly špatným pořadím instalace jazyků a Virtuemart. VM si pak myslel, že hlavní jazyk je angličtina, vše zapisoval do angličtiny a v češtině popisy chyběly, s čím se nedokázal srovnat. Zkusil bych zkopírovat přímo v databázi obsah tabulek #__virtuemart_categories_en_gb, #__virtuemart_manufacturercategories_en_gb, #__virtuemart_manufacturers_en_gb, #__virtuemart_paymentmethods_en_gb, #__virtuemart_products_en_gb, #__virtuemart_shipmentmethods_en_gb a #__virtuemart_vendors_en_gb do jejich cs_cz variant.
Poděkovali: inmann
08. úno 2022 21:29 #145810
Odpověď od inmann

Uživatel
Založil jsem ticket u výrobce šablony a dostal jsem odpověď, že šablona je kompatibilní s virtuemart 3.0.x a joomla 3.0.x - 3.5.x 3.2.0 - 3.8.x. Tak to jsem nekoupil dobře. 
Je to vůbec nějak řešitelné?
Děkuju.

Děkuju.
08. úno 2022 21:56 #145811
Někdy je lepší napsat co znamená nedefinované slovíčko to.
Popsané problémy jsou problémy instalace a nastavení VM.
Teprve po vyřešení se mohou na webu objevit další problémy s fungováním šablony, které ze nejsou ještě popsané - zejména pokud není kompatibilní s nejnovější verzí VM.
No a na vyřešení nových problémů se šablonou budete potřebovat nějakého programátora nebo aktualizaci od výrobce nebo jinou šablonu.
Ryché a jednoduché.
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
Teprve po vyřešení se mohou na webu objevit další problémy s fungováním šablony, které ze nejsou ještě popsané - zejména pokud není kompatibilní s nejnovější verzí VM.
No a na vyřešení nových problémů se šablonou budete potřebovat nějakého programátora nebo aktualizaci od výrobce nebo jinou šablonu.
Ryché a jednoduché.
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
09. úno 2022 10:23 #145813
Odpověď od Linelabcz

Admin
Zdravím, pravděpodobně postačí kliknout v nastavení Virtuemart na tlačítko aktualizace tabulek. Myslím, že je to někde v nástrojích pro migraci.
Poděkovali: inmann
09. úno 2022 11:27 #145816
Ano plně s Vámi souhlasím. Bohužel je to tak, když se konstruktér převodovek plete do věci kterým nerozumi (myslim tím sebe).To jsem chtěl eliminovat kvalitní šablonou, která se mi opravdu líbí a kde upravim pouze grafiku. Tak to ale vidim nefunguje. Nicméně naposled jsem měl cosi dočinění s J1.5 kde mi vždy velmi ochotně poradil Franta.
Děkuji Bongovi, který to včera řešil, moc si toho vážím. Aktuálně zůstává problém s košíkem, který je nutné ručně aktualizovat a nevyskakuje okno s informací o přidání do košíku.
Odpověď od inmann

Uživatel
Rudolf napsal:
Ryché a jednoduché.
Ano plně s Vámi souhlasím. Bohužel je to tak, když se konstruktér převodovek plete do věci kterým nerozumi (myslim tím sebe).To jsem chtěl eliminovat kvalitní šablonou, která se mi opravdu líbí a kde upravim pouze grafiku. Tak to ale vidim nefunguje. Nicméně naposled jsem měl cosi dočinění s J1.5 kde mi vždy velmi ochotně poradil Franta.
Děkuji Bongovi, který to včera řešil, moc si toho vážím. Aktuálně zůstává problém s košíkem, který je nutné ručně aktualizovat a nevyskakuje okno s informací o přidání do košíku.