Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
GCalendar
28. čvn 2012 16:40 #95170
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
může znamenat i negativní nastavení - zkontrolujte a napište zda je veřejný, či nikoliv..to jsem myslím udělal taky
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
28. čvn 2012 18:07 #95174
Odpověď od xRoman
Uživatel
ano, je veřejný. Sdílím i všeobecný kalendář České svátky, zde nastavení sdílení není a taky nezobrazuje události.
28. čvn 2012 18:20 #95177
Odpověď od xRoman
Uživatel
...bylo to. Už mi to jede, nechápu to, přitom jsem to zkoušel taky. Díky za čas. R.
28. čvn 2012 18:48 #95181
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Nyní státní svátky nejsou zvoleny k zobrazení (lze zvolit po rozbalení horního seznamu - nad kalendářem - nastavuje se u položky menu v backendu) - nebyl stejný problém i před tím?