Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
GCalendar
29. kvě 2013 08:56 #108054
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Opera, FF, Chrome....vsude to zobrazuje spravne. Jak Gcalendar, tak to odpocitavani vlevo.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
29. kvě 2013 10:04 #108057
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
i s událostmi?
asi skončím u toho iframu. v joomle schovám kalendář jen pro zaměstnance a bude.
ted ladím nastavaní gcalendare na googlu. upozornění uživatelům
to bong: tak to jsem nečekal..
proč musí jít vše tak složitě
asi skončím u toho iframu. v joomle schovám kalendář jen pro zaměstnance a bude.
ted ladím nastavaní gcalendare na googlu. upozornění uživatelům
to bong: tak to jsem nečekal..
proč musí jít vše tak složitě
29. kvě 2013 13:23 #108064
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Proč složitě? Zjistěte si jestli váš hosting odpovídá požadavkům na Joomlu, případně instalovaná rozšíření. Já bych si tak jistý nebyl.
Pokud něco nechodí, zkuste to zprovoznit na testovacím webu na stejném hostingu, nebo alespoň povypínejte vytváření SEF URL a přepněte na základní šablonu. Moduly a obsah GCalendar nechte zveřejněné pro všechny.
Momentálně ať použiji jakýkoli prohlížeč a kliknu na vaši akci v modulu Nejbližší pořádáné akce, vrátí mi to hlášku zmiňovanou dříve (Fatal error: Class 'JFile' not found in...). v modulu Kalendář akcí nemáte nic, ani ty akce a stránka GCalendáře, která tam včera ještě byla házela upozornění, že nemám oprávnění ji vidět...
Pokud něco nechodí, zkuste to zprovoznit na testovacím webu na stejném hostingu, nebo alespoň povypínejte vytváření SEF URL a přepněte na základní šablonu. Moduly a obsah GCalendar nechte zveřejněné pro všechny.
Momentálně ať použiji jakýkoli prohlížeč a kliknu na vaši akci v modulu Nejbližší pořádáné akce, vrátí mi to hlášku zmiňovanou dříve (Fatal error: Class 'JFile' not found in...). v modulu Kalendář akcí nemáte nic, ani ty akce a stránka GCalendáře, která tam včera ještě byla házela upozornění, že nemám oprávnění ji vidět...
29. kvě 2013 13:53 #108067
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
děkuji,
právě zkouším na pokusném místě na stejném hostingu.
už jsem zoufalý, hosting jsem si už dávno ověřoval, jedu na nejnovějším (PHP verze) serveru na profiwh. Na tomto hostingu již běží zbylé weby od zákazníka, proto jsem nechtěl ať jsou jinde a tyky kvůli dobré webové administraci pro sprvů účtu a nastavení..
mám třeba zkušenosti s hostime.cz ale to by bylo už na jiné téma.
ano, včera to tam bylo, dnes jsem už pro zobrazení modulu přidal podmínku zobrazení jen pro registrované uživatele=pro pokusy.
sef url vybpnuté, ještě jsem ho nezapínal
šablonu vyzkouším
právě zkouším na pokusném místě na stejném hostingu.
už jsem zoufalý, hosting jsem si už dávno ověřoval, jedu na nejnovějším (PHP verze) serveru na profiwh. Na tomto hostingu již běží zbylé weby od zákazníka, proto jsem nechtěl ať jsou jinde a tyky kvůli dobré webové administraci pro sprvů účtu a nastavení..
mám třeba zkušenosti s hostime.cz ale to by bylo už na jiné téma.
ano, včera to tam bylo, dnes jsem už pro zobrazení modulu přidal podmínku zobrazení jen pro registrované uživatele=pro pokusy.
sef url vybpnuté, ještě jsem ho nezapínal
šablonu vyzkouším
11. čvc 2014 00:10 #116999
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud používáte GCalendar a chcete přejít na nový
DPCalendar
, je nově k dispozici i
čeština pro toto rozšíření
.
11. čvc 2014 07:34 #117000
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
zdravíčko,
tak gcalendar už jsem rozchodil, co jsem se tak díval na demo DPCalendar tak nevypadá zle, u Gcalendar mi chybí lepší baravné odlišení akcí, (např. info o akci modře a upozornění oranžově) CO se v googlu nastaví tak se zobrazí bez možnosti jaké koliv další úpravy.
díky za podmět
tak gcalendar už jsem rozchodil, co jsem se tak díval na demo DPCalendar tak nevypadá zle, u Gcalendar mi chybí lepší baravné odlišení akcí, (např. info o akci modře a upozornění oranžově) CO se v googlu nastaví tak se zobrazí bez možnosti jaké koliv další úpravy.
díky za podmět