Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
GCalendar
20. kvě 2013 16:53 #107836
Odpověď od Cony
Moderátor
Jestli jde o levý sloupec - Kalendář akcí, tak opět, V Opera 12.15 na Windows funguje korektně.
20. kvě 2013 17:05 #107837
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Operu nepoužívám, ale nemáte tam nějaké nastavení, nebo rozšíření, které blokuje zobrazení IFRAME? Někteří použití tohoto řadí k chybám...
21. kvě 2013 05:39 #107854
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
zkoušel jsem to doma a normálně mi to funguje, ten levý sloupec je mudul Gcalendar. Jinak jsem si stáhl Jumi a v něm mám html kód kalendáře.
Myslíte v opeře? Nic mě nenapadá, zkoušel jsem promazávat mezi paměť.
Jinak si myslím že by to mohlo tak být, nastavil bych zobrazení kalendáře (v Jumi), jen pro registrované.
Myslíte v opeře? Nic mě nenapadá, zkoušel jsem promazávat mezi paměť.
Jinak si myslím že by to mohlo tak být, nastavil bych zobrazení kalendáře (v Jumi), jen pro registrované.
21. kvě 2013 05:49 - 21. kvě 2013 05:54 #107855
Odpověď od Bong
Moderátor
Na vložení jednoho iFrame nepotřebujete Jumi. Stačí modul Vlastní HTML a taková položka menu Obálka vám udělá stejnou službu na stránce.
Navíc komponenta GCalendar pro Joomla! má k sobě i příslušné moduly a nepotřebujete nijak složitě experimentovat a někam něco vkládat. Při jejím použití máte Google Calendar integrovaný do Joomly jedna báseň.
Navíc komponenta GCalendar pro Joomla! má k sobě i příslušné moduly a nepotřebujete nijak složitě experimentovat a někam něco vkládat. Při jejím použití máte Google Calendar integrovaný do Joomly jedna báseň.
22. kvě 2013 13:27 #107900
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
dobrý den,
už jsem vyzkoušel i tu obálku , ta šla, kdysi jsem zkoušel i ten modul s vlatním html, ale u něho mi to zobrazí kód který zkopíruji
viz. níže
děkuji
už jsem vyzkoušel i tu obálku , ta šla, kdysi jsem zkoušel i ten modul s vlatním html, ale u něho mi to zobrazí kód který zkopíruji
viz. níže
Code:
<iframe src="https://www.google.com/calendar/embed?height=600&wkst=1&bgcolor=%23FFFFFF&src=pokuskalendar%40gmail.com&color=%232952A3&ctz=Europe%2FPrague" style=" border-width:0 " width="800" height="600" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
děkuji