Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

GCalendar

22. kvě 2013 13:50 #107902
Odpověď od Bong
Moderátor
Vše je o nastavení Joomly a vašich schopnostech a znalostech.

Proč nepoužijete výše zmiňovanou komponetu s moduly? Bude vám vše fungovat bez problémů a kalendář bude integrovaný do Joomly včetně vzhledu...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Tomáš Gutek

22. kvě 2013 13:57 #107903
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
zkusím ještě zabojovat s tím gkalendářem. zrovna jsem si nainstaloval češtinu.

děkuju

ty znalosti teprve sbírám, joomla není špatná ale vše souvisí se vším, něco funguje tam a s tím, tam to jinak vypadá a tak. zatnu zuby a uvidím.

28. kvě 2013 13:59 - 28. kvě 2013 14:02 #108027
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
zdravím pánové po týdnu,
válčím s komponentou gcalendar, jak psal výše kolega XRoman, vše mám v testu oka, kalendář mám veřejný, nastavení přihlašovacích údajů a magic cookies taky. joomla 2.5.11 a GCalendar 3.0.1

nelze zobrazit události :)
mohu porosit o nějakou další radu?

díky

28. kvě 2013 18:00 #108030
Odpověď od Bong
Moderátor
Může to být i hostingem, zkuste to používat jako iframe, někde tam bude v administraci volba. V některých případech to pomůže.

29. kvě 2013 07:05 - 29. kvě 2013 07:06 #108051
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
zdravíčko,
děkuji
to snad ne:) hostingem

myslíte použít iframe (viz. jak jsem psal minule?). Iframe se mi zobrazuje všude, kromě mé opery, kolegovi to zobrazí bez problému (ten iframe). Bude to u mě, sice nevím s čím ale v opeře se to zobrazí. Tuto možnost bych použil jako krajní řešení.
>>>>>chtěl bych mít něco podobného, viz níže:)
>>>>> www.genserek.cz/akce#year=2013&month=6&day=1&view=month

pokus.mlynropice.cz/index.php/ubytovani/cenik
jinak zde mi to zobrazuje nejbližší akci (chrom, safari, moozila)a odpočítává, takže spojení s kalendářem funguje.

v mé opeře to zobrazí toto:"V JavaScriptu došlo k závažným chybám, nebo není vůbec spuštěn"
Java script mám povolený a pokud by něco bylo špatně nastavené v joomle, tak by to přeci nejelo ani v chromu a tak...

děkuji za názor ;)

a ještě jsem se chtěl zeptat, nevíte proč nejde vložit příloha?:) ta mi nejde ze všech prohlížečů

29. kvě 2013 08:44 #108052
Odpověď od Bong
Moderátor
Na mě tam svítí:

Class 'JFile' not found in .../administrator/components/com_gcalendar/libraries/GCalendar/GCalendarZendHelper.php on line 239

Google: Class 'JFile' not found