Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Phoca Cart - lze více záložek u produktu?
29. led 2020 08:31 #141620
Ahoj. Rozhodl jsem se tedy vyzkoušet Phoca Cart a tak budu mít (možná začátečnické) dotazy.
První věc, kterou řeším - lze mít u produktu více záložek, než jen popis a specifikace? Např. PDF soubory ke stažení, Videa apod. (viz. příloha). Něco jako má K2 - viz. zde: extensions.styleware.eu/flowers/item/40-the-white-flower
První věc, kterou řeším - lze mít u produktu více záložek, než jen popis a specifikace? Např. PDF soubory ke stažení, Videa apod. (viz. příloha). Něco jako má K2 - viz. zde: extensions.styleware.eu/flowers/item/40-the-white-flower
29. led 2020 11:29 - 29. led 2020 11:33 #141621
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Záložka pro video se objeví automaticky pokud je v produktu přidán odkaz na URL videa.
Soubor ke stažení lze zadat hned pod videem: Veřejný soubor ke stažení, Veřejný titulek souboru. Odkaz ke stažení se ale objevuje jen jako tlačítko pokud je povoleno v konfiguraci Veřejné tlačítko stahování.
Možná by přesun tlačítka na záložku mohla být je úprava šablony.
Soubor ke stažení lze zadat hned pod videem: Veřejný soubor ke stažení, Veřejný titulek souboru. Odkaz ke stažení se ale objevuje jen jako tlačítko pokud je povoleno v konfiguraci Veřejné tlačítko stahování.
Možná by přesun tlačítka na záložku mohla být je úprava šablony.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Martin70
29. led 2020 22:56 #141634
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ještě doplním, záložky mohou být:
- popis
- vlastnosti (bude nové ve verzi 3.5)
- video
- specifikace
- hodnocení
- související produkty
- historie ceny
a poté neomezený počet záložek vytvořených pomocí pluginu (událost: onItemInsideTabPanel)
- popis
- vlastnosti (bude nové ve verzi 3.5)
- video
- specifikace
- hodnocení
- související produkty
- historie ceny
a poté neomezený počet záložek vytvořených pomocí pluginu (událost: onItemInsideTabPanel)
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
30. led 2020 04:23 #141635
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
OT:
Honzo, když už jsme u toho, nemohl by jsi mi poslat info kde najdu seznam všech dostupných triggerů pro PC nebo poslal mi je na email?
Díky
Honzo, když už jsme u toho, nemohl by jsi mi poslat info kde najdu seznam všech dostupných triggerů pro PC nebo poslal mi je na email?
Díky
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
30. led 2020 05:50 - 30. led 2020 05:51 #141636
Ta nová záložka Vlastnosti ve verzi 3.5 bude fajn. Pokud by v záložce videa jich mohlo být více a bude záložka vlastnosti, možná bych s tím už vystačil. Ale to co jsem původně hledal bude asi ten plugin. Jdu se na to podívat. V jakém časovém horizontu můžeme verzi 3.5 očekávat? Dík.
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
To je OK, ale je to pouze na jeden soubor/jedno video, ne? Já budu mít k jednomu produktu více videí (cca 3) a více souborů ke stažení (3 až 10). Bude to spíš takový Katalog produktů (vyšší desítky ks) než klasický eshop s tisíci produktů.Bong napsal: Záložka pro video se objeví automaticky pokud je v produktu přidán odkaz na URL videa. Soubor ke stažení lze zadat hned pod videem: Veřejný soubor ke stažení, Veřejný titulek souboru.
Ta nová záložka Vlastnosti ve verzi 3.5 bude fajn. Pokud by v záložce videa jich mohlo být více a bude záložka vlastnosti, možná bych s tím už vystačil. Ale to co jsem původně hledal bude asi ten plugin. Jdu se na to podívat. V jakém časovém horizontu můžeme verzi 3.5 očekávat? Dík.
30. led 2020 06:34 #141637
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Můžeš mě prosím nějak polopatě nasměrovat jak na ten plugin? Nikde nic nevidím (jen jsem našel default.php na GitHubu, kde je kód toho pluginu). Díky.H13 napsal: ... a poté neomezený počet záložek vytvořených pomocí pluginu (událost: onItemInsideTabPanel)