Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Joomla 5 nebo WP

18. pro 2024 13:51 - 18. pro 2024 13:52 #149994
Odpověď od H13
Admin
Ano, na Wedosu se kupí jeden problém za druhým. Když vyřešíte smyčku přesměrování za pomocí live_site pak zase nefunguje automatické přepínání mezi www variantou a bez www. Vůbec nechápu, že nechají zcela zbytečně své zákazníky procházet takovým překážkovým peklem.

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

18. pro 2024 17:11 #149995
Odpověď od Kavato
Uživatel
Já sem u wedosu od roku 2016 a přijde mi že se kvalita zhoršuje, nebo se nepřizpůsobujou novým požadavkům CMS.  Protože dřív sem takové problémy u tohoto hostingu neměl. Nyní tam jsou problémy i se systémem, se kterým sem pracoval doposud.

21. pro 2024 16:30 - 21. pro 2024 17:04 #150000
Odpověď od Kavato
Uživatel
Ahoj, takový blbý dotaz, našel by se tu někdo kdo by mi do začátku pomohl se základním nastavením stránek  a mírném upravení základní šablony  Cassiopeia.  Nějak se v tom plácám, tak že bych se spíše chytil, když by mi to někdo trošku povysvětlil. Samozřejmě za nějakou tu odmenu. No a ještě dotaz, nechá se od někud stáhnout znovu základní šablona, trošku sem si s ní hrál a potřeboval bych jí vrátit do původního stavu, ale nemám zálohu.  V "Instalovat z JED" jsem jí nedohledal. 

21. pro 2024 21:40 - 21. pro 2024 21:46 #150001
Odpověď od xunil
Zkušený uživatel
Ahoj,
mrkni www.joomlaportal.cz/joomla-sablony-rozsi...odsablona-cassiopeia
je tam i pěkný popis.
www.joomlaportal.cz/tipy/729-cassiopeia-...pro-ruzne-weby-dil-1

Jinak soubory jsou třeba v instalační balíčku po instalaci.
Na zálohu, aby se pak mohl vrátit zpět se doporučuje akeeba backup

22. pro 2024 14:21 #150002
Odpověď od Kavato
Uživatel
Děkuji.  Pokusil jsem se nahrát šablonu viz.  www.joomlaportal.cz/joomla-sablony-rozsi...odsablona-cassiopeia
ale hodí mi to hlášky:   "Instalace: Nelze najít soubor XML nastavení" a  "Nelze zjistit soubor manifestu"

To samé mi hlásí i při pokusu nahrát jiné šablony , zatím jediná šablona, která šla nahrát je "LBOX šablona" 
Čím to může být?

22. pro 2024 16:50 #150003
Odpověď od Bong
Moderátor

Kavato napsal: ...hodí mi to hlášky:   "Instalace: Nelze najít soubor XML nastavení" a  "Nelze zjistit soubor manifestu"...

To je trochu zapeklitý problém...

Může to být:

- používáte Wedos a neopravil jste oprávnění v administraci nebo je Joomla špatně nainstalovaná a cesty Dočasná složka TMP, případně Složka záznamů LOGS * nejsou plně přístupné
- instalační balíček není instalační balíček nebo není pro vaši verzi Joomly, je poškozený nebo je jen špatně zaarchivován

Jestli máte všechno v pořádku, tak zkuste změnit způsob instalace, instalujte:

- Vyhledáním a nahráním souboru balíčku
- Přetažením a instalací souboru balíčku
- Instalací z JED
- Instalací ze složky (nahrát balíček na web a potom instalovat, nebo do složky nahrát rozbalený balíček a potom instalovat)
- Instalovat z URL

Osobně tipuji, že jste předchozí rady na nerejpání se v souborech na webu přes FTP už zapomněl. Nečtete pokyny pro instalaci šablony... :-)

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.