Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (Včera)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Kunena - kdo může upravit český překlad-Transifex

03. pro 2014 11:39 - 03. pro 2014 11:39 #119204
Kunena - kdo může upravit český překlad-Transifex od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
Zdravim...koukal sem do Google Webmaster Tools a našel sem že mi hlásí chybný odkazy...
takže jsem pátral až sem našel chybu na stránce /credits kde nefungují odkazy na kunena.org

Našel jsem, že tam příspívá uživatel vtL ( www.transifex.com/accounts/profile/vtL/ ) jestli nemá někdo kontakt nebo jestli máte možnost to změnit na transifexu ?

jinak chyby jsou v souboru language/cs-CZ.com_kunena.views.ini

Chybně
Code:
řádek 64 : COM_KUNENA_CREDITS_INTRO="Kunena® Forum je open source projekt, který vyžaduje obětavost a osobní časovou investici od různých přispěvatelů. Tato verze byla vytvořena s dopomocí následujících <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href=\"_QQ_"%s\"_QQ_"> přispěvatelů</a>:"

SPRÁVNĚ bez lomítek
Code:
COM_KUNENA_CREDITS_INTRO="Kunena® Forum je open source projekt, který vyžaduje obětavost a osobní časovou investici od různých přispěvatelů. Tato verze byla vytvořena s dopomocí následujících <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href="_QQ_"%s"_QQ_"> přispěvatelů</a>:"

Chybně
Code:
řádek 75 COM_KUNENA_CREDITS_THANKS="Kunena tým by na tomto místě rád poděkoval <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href=\"_QQ_"%s\"_QQ_">komunitě</a> za její pomoc a podporu. Oceňujeme také tvrdou práci všech, kteří <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href=\"_QQ_"%s\"_QQ_">překládají</a> Kunena do mnoha dalších jazyků. Dále bychom chtěli poděkovat členům <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href=\"_QQ_"%s\"_QQ_">www.kunena.org</a>, kteří <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href=\"_QQ_"%s\"_QQ_">přispěli</a> k vývoji a pomohli nám vyladit stabilnější a bezchybné verze."

SPRÁVNĚ bez lomítek
Code:
COM_KUNENA_CREDITS_THANKS="Kunena tým by na tomto místě rád poděkoval <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href="_QQ_"%s"_QQ_">komunitě</a> za její pomoc a podporu. Oceňujeme také tvrdou práci všech, kteří <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href="_QQ_"%s"_QQ_">překládají</a> Kunena do mnoha dalších jazyků. Dále bychom chtěli poděkovat členům <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href="_QQ_"%s"_QQ_">www.kunena.org</a>, kteří <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href="_QQ_"%s"_QQ_">přispěli</a> k vývoji a pomohli nám vyladit stabilnější a bezchybné verze."

03. pro 2014 12:39 #119205
Odpověď od Cony
Moderátor
Napište mu přímo přes Transifex, očividně je aktivní (poslední aktivitu má před 20-ti hodinami).

03. pro 2014 12:57 - 03. pro 2014 13:05 #119206
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
... vyřízeno, opraveno.
akorat do Language Packu asi to "probublá" zase za "dlouho", tak když tak ručně ...

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

03. pro 2014 18:29 #119215
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
aspoň, že se o tom ví až to bude někdo hledat... ;)

09. úno 2015 09:33 #120098
Odpověď od Pavel Šťastný
Pokročilý uživatel
tak ve verzi 3.0.7 je pořád stejnej problém u překladu...dokonce tam ty lomítka jsou i zdvojený...takže LOMÍTKA SMAZAT ;)

09. úno 2015 21:04 - 09. úno 2015 21:04 #120103
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Z jazykového balíku (pkg_kunena_languages_v3.0.7_2015-02-01.zip):
language\com_kunena_cs-CZ_v3.0.7.zip\site\site\cs-CZ.com_kunena.views.ini :
Code:
COM_KUNENA_CREDITS_INTRO="Kunena® Forum je open source projekt, který vyžaduje obětavost a osobní časovou investici od různých přispěvatelů. Tato verze byla vytvořena s dopomocí následujících <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href=\\"_QQ_"%s\\"_QQ_"> přispěvatelů</a>:"


Z 2 měsíce staré úpravy, transifex, staženo dnes:
Code:
COM_KUNENA_CREDITS_INTRO="Kunena® Forum je open source projekt, který vyžaduje obětavost a osobní časovou investici od různých přispěvatelů. Tato verze byla vytvořena s dopomocí následujících <a target="_QQ_"_blank"_QQ_" href="_QQ_"%s"_QQ_">přispěvatelů</a>:"

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

Powered by Fórum