Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Stránky obcí - úřední deska

25. lis 2010 14:02 #67577
Odpověď od Dan
Začátečník
To Houbak:

Díky za rychlou opravu.

K té ruční archivaci: někdo bude záznamy ručně archivovat třeba jednou za čas, takže tam bude i spousta sejmutých dokumentů. Zde by asi nebylo vhodné, aby se datum sejmutí změnilo na datum, kdy byla ruční archivace provedena. Naopak smysl by to asi mělo u dokumentů platných. Zkrátila by se jim tak doba vyvěšení a datum svěšení by se změnilo na datum ruční archivace.

Obecně mi přijde vhodnější používat automatickou archivaci. V BE mám pěkně odlišené platné a sejmuté dokumenty.

25. lis 2010 14:22 #67578
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Jojo, takhle jsem to přesně myslel, že se datum sejmutí bude měnit pouze u záznamů, které mají datum sejmutí nastavený na vyšší, než je aktuální datum.

25. lis 2010 14:47 #67579
Odpověď od vlada
Nováček
na locale zatim dobrý, jen jsem si udělal třídu .componentheading ve složce assets v .css , protože nadpis jsem měl obyčejným textem

"ztracené" záznamy jsme už řešili, že jo :laugh:

to permonik: čti pořádně předchozí. Je uvolněna pro první testování v "kruhu rodinném", takže nekecá, skutečně nemáš oprávnění. Zatím. Až trochu povyroste, nebo se dohodneš s Houbakem

25. lis 2010 15:07 #67581
Odpověď od Dan
Začátečník
houbak napsal:

Jojo, takhle jsem to přesně myslel, že se datum sejmutí bude měnit pouze u záznamů, které mají datum sejmutí nastavený na vyšší, než je aktuální datum.

jj já jsem pro

25. lis 2010 20:49 #67595
Odpověď od vlada
Nováček
na druhem lokále problém se SEO přátelské i s verzí 1.0.1. Testuji dál.

Tato příloha není pro hosty přístupná.
Prosím nejprve se přihlaste nebo registrujte.

25. lis 2010 21:30 #67598
Odpověď od Zdenda42
Začátečník
na mem lokále je při zapnutém SEO i ve verzi 1,01 vložen v adrese dokumentu index.php, tak jak to tu bylo před pár příspěvky, jinak to celé to funguje na 1