Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Jak odstranit chyby zobrazené kontrolou validátoru

23. led 2013 01:54 #102683
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel

Rady jsou zdarma, ale nemůžete si je nárokovat, i kdybyste čůral sebedál ...

Chápu, že mě chcete navést na správnou cestu, ale já teď potřebuji konkrétní radu (postup) a jsem ochoten za rady zaplatit. Mám k tomu důvod. To čůrání je myšleno v tom kdo co umí. Mícháte jablka s hruškami. Vy rozumíte Joomle a já zase algoritmum, které lze využít v programování komponet. Časem se naučím i to co umíte vy. Ale já vo voze a vy o koze. Není to od vás trochu podpásovka...?

23. led 2013 02:16 #102684
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
No možná to bude poprvé co za rady ve fóru budu platit. Nechci se s vámi přít (nejde mi o EGO), ale o konkrétní řešení mého problému.

23. led 2013 02:55 - 23. led 2013 03:01 #102685
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Děkuji za články. Už jsem je "přežvejkal". Aplikace mi ještě zabere nějaký čas. Bude možná domluva? Pokud ne, děkuji za snahu a ukončím vlákno.Pokud mi ještě někdo (konkretněji) poradí budu rád.

23. led 2013 03:29 - 23. led 2013 03:31 #102686
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel

Jak skrýt text? Těžko říct, nahoďte nějaké řešení na své stránky, a když si nebudete vědět rady jak dál, tak se zeptejte na konkrétní věc (když už nic jiného, ten text tam dejte pak sem dejte odkaz a pište že nevíte jak ho skrýt).

RE Cony: Zkusím to a dám vám vědět. Děkuji za pomoc při řešení problému.

23. led 2013 11:31 #102702
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
(na další OT nebudu reagovat):
Podpásovky (v podobě keců o placení) a míchání jablek s hruškami (významů "diskuzní fórum", "chytání ryb" za Vás) předvádíte Vy.
Ujasněte si, co chcete (jestli to má někdo udělat za Vás, za jakých podmínek, jak rychle, ...) a ptejte se. Ostatní na co chtějí - odpovědí.

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

24. led 2013 01:10 - 24. led 2013 02:02 #102745
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Podívejte se, to jste byl vy který dvě věci vytrhl z kontextu a spojil v jednu, která tvrdí něco co není pravda. To byla ta tak trochu podpásovka! Řekl jste, že si něce vynucuji a to nebyla pravda.Tedy pokud nepovažujete za vynucování slušnou a opakovanou žádost o konkretní pomoc. K čemu by pak bylo fórum. Prostě když si nevím rady, tak se potřebuji někoho zkušeného zeptat na podrobný postup. Nekritizuji váš osobní postup učení, ale nejsem nadšen z vašeho přístupu.

Rady jsou zdarma, ale nemůžete si je nárokovat, i kdybyste čůral sebedál ...

Já jsem si nic nenárokoval. Nikde nic takového tu nenajdete a nevyplívá to ani z kontextu diskuze. K ničemu jsem vás nenutil, jen jsem vás žádal o konkrétní rady (tlačil mě čas). A co jsem dostal? To že mám začít od základu a že si mám všechno najít sám a k tomu několik odkazů. Moc dobrá rada když potřebujete něco vyřešit rychle.Přesto děkuji za ty odkazy (rád jsem si je přečetl). Dále nechápu jak můžete tvrdit, že mám kecy o placení? Já si moc dobře uvědomuji, že i čas a know how má svoji cenu. Podnikám (v jiném oboru) a jsem zvyklý na to,že za odborné rady platím. Za rady zdarma jsem samozřejmě vděčný, ale rozhodně do nich nikoho nenutím. Tímto děkuji všem, kteří měli nějakou snahu pomoci a poskytli alespoń nějaké konkrétní rady. Tím bych naši společnou diskuzi ukončil, nemá smysl. Nic ve zlém.