Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Převod, wedos

08. led 2013 16:46 #101845
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
ja tu nechci zadny flame, jen jsem rekl svuj nazor
diky tomu, ze v joomle casto pomaham ci delam komercne, pak jsem dost hostingu i videl

netvrdim, ze savana je nej, jen znam mnoho dalsich, ktere jsou mnohem mnohem horsi

co se podpory tyce, tak treba hofy osobne si se mnou psal i 1.1., coz neni zrovna nej datum na reseni problemu ;-)

v posledni vete presne rikate to, o cem cela cena je
da se sehnat u nas ci v zahranici skvely hosting za par stovek, nebo klidne si server (dedik ci root vps), ale v teto skvele cene pak neni podpora a udrzba a to je cely ten problem

Joomla! pro každého

08. led 2013 16:54 #101846
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ja taky ne a ani o flame nejde. Vse co jsem napsal je totiz pravda. Jediny co je subjektivni, je muj nazor na hofyho.
Ja netvrdim, ze 1.1. neodepise, ale klasicka podpora to neni. Tu dobu maji jasne na webu. Ja si s nim take driv psal i mimo pracovni dobu, ale ne kazdy ma tu moznost napsat primo majiteli anebo vi, jak to udelat. Ale savanu uz bych vynechal.

No jo, proto jsem se take ptal, kolik by to cca stalo, nechat si to obcas od nekoho nejak poupravit a zabezpecit. Neni nutny chodit do zahranici. U nas treba OVH nabizi to, co asi zadny cesky hosting, ale musi se to umet spravovat.

08. led 2013 17:40 #101848
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
hofy odpovidal na bezny mail na podporu, nepsal jsem nikam specialne (to bych rekl)
a je pravda, ze jsem to ani necekal, ze dostanu tak rychle odpoved

tak pocital bych odhadem, ze sikovny spravce "volnonohar" vezme cca 500-1000 kc za hodinu

Joomla! pro každého

08. led 2013 17:46 #101851
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
jinak ten ovh ma zajimave nabidky na hosting, resp. multihosting

Joomla! pro každého

08. led 2013 17:47 - 08. led 2013 17:51 #101852
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
No jo, asi nikdo nechtel do prace na Novy rok, tak odpovidal on z domu:). To je jednoduchy vysvetleni.

No ta cena je asi normalni a od tech 500 se asi snad sehnat clovek da. Problem je v tom, ze nemam predstavu, jak casto bych ho musel potrebovat. Kdyz to vezmu podle zkusenosti z hostingu, tak tam maji jedno PHP cca rok, stejne tak MYSQL. Takze tam by se asi uprava dala delat 1x za rok, ale co je potreba dal netusim. Protoze najimat si nekoho takoveho 1x za mesic, je nerealny. To pak vyjde mnohem lip nejaky drazsi a min agregovany VMS.

08. led 2013 17:49 - 08. led 2013 17:50 #101853
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
K OVH, multihosting je na nic. Mel jsem to a maji malo databazi a dalsi se musi dokupovat, proste vic instalaci Joomly na jednom multihostingu delalo potize. Teda pokud to nezmenili. Jinak HW atd. maji super. Je to jeden z nejlepsich a nejvetsich hostingu v Evrope.