Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Převod, wedos
07. led 2013 16:10 - 07. led 2013 16:10 #101749
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Joomláci,
přenechám někomu platbu za VPS u wedosu (již zaplaceno = je u wedosu) v hodnotě 800,- (přenechám za 600,-)
(dle info z wedosu - mě na účet to vrátit nemůžou, lze převést na jiný wedos účet)
kontakt -> PM
přenechám někomu platbu za VPS u wedosu (již zaplaceno = je u wedosu) v hodnotě 800,- (přenechám za 600,-)
(dle info z wedosu - mě na účet to vrátit nemůžou, lze převést na jiný wedos účet)
kontakt -> PM
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
07. led 2013 17:37 #101758
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
O jakou sluzbu se jedna (kolik modulu)? Co je tam za OS?
Proc to poustis? Jede to spatne?
Ja o VPS u nich uvazuju, ale mam dve ale. Za prve to moc neumim, spis vubec a za druhe vaham, jestil je to vykonnejsi, nez klasicky hosting. Cetl jsem ruzny diskuze, ale to nevis cemu mas verit.
Proc to poustis? Jede to spatne?
Ja o VPS u nich uvazuju, ale mam dve ale. Za prve to moc neumim, spis vubec a za druhe vaham, jestil je to vykonnejsi, nez klasicky hosting. Cetl jsem ruzny diskuze, ale to nevis cemu mas verit.
07. led 2013 18:00 - 07. led 2013 18:00 #101762
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
pokud linux neni tve hodby, pak se do toho nepoustej, protoze dostanes VPS a delej si s nim, co uznas za vhodne
=> nastaveni, zabezpeceni, monitoring, instalace sluzeb, ZALOHOVANI,...
=> nastaveni, zabezpeceni, monitoring, instalace sluzeb, ZALOHOVANI,...
Joomla! pro každého
07. led 2013 18:22 - 07. led 2013 18:25 #101768
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Potřebuji převést jen platbu (zaplatil jsem provoz VPS), ale majitel webu si našel jiného poskytovatele.
Wedos mi prachy nevrátí, ale může je přehodit na jiný "wedos účet". Tak řeším, komu je mám převést...
Čili není podstatné, za jaký VPS bylo zaplaceno ...
Wedos mi prachy nevrátí, ale může je přehodit na jiný "wedos účet". Tak řeším, komu je mám převést...
Čili není podstatné, za jaký VPS bylo zaplaceno ...
07. led 2013 19:28 #101778
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Jinak v případě VPS je (imho) nejpodstatnějším bodem to zabezpečení (+aktualizace).
Vše ostatní, je například pomocí ISP Configu, dost klikací záležitost...
Vše ostatní, je například pomocí ISP Configu, dost klikací záležitost...
08. led 2013 12:51 #101827
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
No moje hobby to vubec neni, ale rikal jsem se, ze prave za pouziti ISPconfig apod. bych to mohl zvladnout. Naucil jsem se ruzne drbat i s Joomou a to jsem neumel vubec nic.
To zabezpeceni atd., ale nemam sanci. Jak casto se to musi delat a kolik to cca stoji,kdybych si na to nekoho sehnal? Delate to nekdo odtud?
Ja o tom uvazuju, protoze by to mohlo jet rychlej, nez klasicky hosting. Nebude to tolik sdileny.
To zabezpeceni atd., ale nemam sanci. Jak casto se to musi delat a kolik to cca stoji,kdybych si na to nekoho sehnal? Delate to nekdo odtud?
Ja o tom uvazuju, protoze by to mohlo jet rychlej, nez klasicky hosting. Nebude to tolik sdileny.