Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Nekompatabilita se Zaara template?
23. dub 2012 19:54 #92839
Nedávno jsem našel skvělý template pro Joomlu. Po nainstalování češtiny jsem našel pír základních problémů. První a nehorší problém je zobrazení mněsíců. Místu klasické zkratky měsíce (anglicky třeba AUG) se zobrází jako měsíc SP_SRPEN, SP_ÚNOR. Neví někdo co s tím?
+ Nebylo by lepší v Login modulu napsat místo Přihlašovací jméno jenom Nick? Některé modulové velikosti to nezvládnou, musel jsem si to opravovat sám
Pokud někdo chce vidět jak to asi vypadá: TADY
Rychle ! :lol:
+ Nebylo by lepší v Login modulu napsat místo Přihlašovací jméno jenom Nick? Některé modulové velikosti to nezvládnou, musel jsem si to opravovat sám
Pokud někdo chce vidět jak to asi vypadá: TADY
Rychle ! :lol:
23. dub 2012 20:08 #92846
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Co je to "rychle"?
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
23. dub 2012 20:11 - 23. dub 2012 20:12 #92848
Odpověď od Albert
Začátečník
Chci se dostat od demo site rychle k hotovému webu
Nemám zase tolik času, takže si vyřeším všechny problémy předem
Prosím, pokud můžeš něco udělat, zkoukni to
Nemám zase tolik času, takže si vyřeším všechny problémy předem
Prosím, pokud můžeš něco udělat, zkoukni to
23. dub 2012 20:15 #92851
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Držim všechny palce.
SP_SRPEN si doplň do jazykového souboru šablony - podívej se, třeba, jak je to v beez_20
SP_SRPEN si doplň do jazykového souboru šablony - podívej se, třeba, jak je to v beez_20
23. dub 2012 20:25 - 23. dub 2012 20:26 #92854
Odpověď od Albert
Začátečník
Asi jsem fakt blbej, ale kde to najdu? :whistle: