Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Chyba language override
06. pro 2012 22:40 #100731
Potřebuju změnit formát českého datumu v klíči DATE_FORMAT_LC2. Když to změním přímo v souboru cs-CZ.ini, tak to zabere a na stránkách se to okamžitě projeví. Nicméně nechci hrabat do originál souborů a tak jsem chtěl využít language override. Bohužel, když to dělám přes rozhraní joomly, pokus o uložení končí hláškou "Uložení se nepodařilo z důvodu následující chyby", z čehož není patrné, o jakou chybu se jedná. Tak jsem to zkusil ručně a v adresáři language/overrides jsem vytvořil soubor cs-CZ.override.ini s přepsanou hodnotou klíče, jenže se to nijak neprojeví. Poradí někdo?
07. pro 2012 08:44 #100735
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Obě provedení, ať v Správce jazyků: Přepsání jazyku nebo úpravy v language/overrides/cs-CZ.override.ini fungují bez problémů v tom problém nehledejte.
Zkontrolujte práva a vlastnictví ke složce language/overrides/ a souboru cs-CZ.override.ini. Zda má vůbec joomla možnost tam něco vytvářet a zapisovat. Při vkládání v administraci dávejte pozor, zda máte správně nastaveno pro front nebo backend (nebo oboje). Nepoužívejte zakázané znaky (třeba uvozovky)...
Pokud přepisujete přímo cs-CZ.override.ini, musí být tento v UTF8 without BOM.
Zkontrolujte práva a vlastnictví ke složce language/overrides/ a souboru cs-CZ.override.ini. Zda má vůbec joomla možnost tam něco vytvářet a zapisovat. Při vkládání v administraci dávejte pozor, zda máte správně nastaveno pro front nebo backend (nebo oboje). Nepoužívejte zakázané znaky (třeba uvozovky)...
Pokud přepisujete přímo cs-CZ.override.ini, musí být tento v UTF8 without BOM.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
08. pro 2012 00:33 #100749
Odpověď od Libor Novotný

Uživatel
Tak už mi to funguje taky. Nevím proč, ale ta chyba ze včerejška už se mi při vytváření language override přes language manager neobjevuje.