Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Kunena - Hlasování ( anketa )

16. zář 2012 13:09 #97447
Kunena - Hlasování ( anketa ) od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Na sterém webu jsem měl nějaký plugin, který fungoval jako anketa na fóru a vytvořila se kliknutím na ikonku ^ ^ ^ nad příspěvkem v "Panel nástrojů"

Prosím nevíte někdo, jak se jmenuje ?

16. zář 2012 13:38 #97448
Odpověď od Bong
Moderátor

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

16. zář 2012 14:57 #97451
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Hledal jsem klíč "kunena poll" zde na fóru, na kunena.org a na seznam.cz google jsem nehledal :X

16. zář 2012 15:18 #97452
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Ani na extensions.joomla.org to není :X

Jinak po zadání do google " poll kunena" a "poll kunena v 1.7.2" jsem nenašel naprosto nic pořádného, akorát tak manuál ZDE nebo anteky pro starší verze ZDE Zkusím se zkusit podívat, do starého webu jestli to ve složkách někde nenajdu.

16. zář 2012 16:01 #97455
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud hledáte zde na fóru, hledejte vždy v češtině, v češtině hledejte i na Google, výsledky vás odkáží na české stránky, kde něco podobného řeší (často i na toto fórum). Následně hledejte na Google anglicky... na Seznam a podobné zhůvěřilosti zapomeňte.

Jestliže jste rozšíření používal na starých stránkách, dá se předpokládat, že bylo pro J1.5 a staré verze Kunena. Jak jste si mohl povšimnout, ani v J2.5 již ankety nejsou integrovány. Ani se nedivím, ankety na stránkách většinou vypadají dětinsky, nic neřeší a vypovídací hodnota výsledků je nulová.

Najděte si novou komponentu pro ankety a zobrazte si modul s anketou ve fóru kde potřebujete. Nebo si odkaz na stránku s anketou vložte do kunena_menu. Není třeba vše za každou cenu integrovat do jiných rozšíření.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

16. zář 2012 16:25 #97456
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Nene, je to stejný nejnovější joomla a kunena verze 1.7.2

Mám zájem o plugin přímo do kuneny z manuálu z mého předchozího příspěvku, jen ho nemůžu najít. :unsure: