Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Kunena - Hlasování ( anketa )
16. zář 2012 13:09 #97447
Na sterém webu jsem měl nějaký plugin, který fungoval jako anketa na fóru a vytvořila se kliknutím na ikonku ^ ^ ^ nad příspěvkem v "Panel nástrojů"
Prosím nevíte někdo, jak se jmenuje ?
Prosím nevíte někdo, jak se jmenuje ?
16. zář 2012 13:38 #97448
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A hledal jste?
www.google.cz/search?q=poll+kunena
16. zář 2012 14:57 #97451
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Hledal jsem klíč "kunena poll" zde na fóru, na kunena.org a na seznam.cz google jsem nehledal :X
16. zář 2012 16:01 #97455
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud hledáte zde na fóru, hledejte vždy v češtině, v češtině hledejte i na Google, výsledky vás odkáží na české stránky, kde něco podobného řeší (často i na toto fórum). Následně hledejte na Google anglicky... na Seznam a podobné zhůvěřilosti zapomeňte.
Jestliže jste rozšíření používal na starých stránkách, dá se předpokládat, že bylo pro J1.5 a staré verze Kunena. Jak jste si mohl povšimnout, ani v J2.5 již ankety nejsou integrovány. Ani se nedivím, ankety na stránkách většinou vypadají dětinsky, nic neřeší a vypovídací hodnota výsledků je nulová.
Najděte si novou komponentu pro ankety a zobrazte si modul s anketou ve fóru kde potřebujete. Nebo si odkaz na stránku s anketou vložte do kunena_menu. Není třeba vše za každou cenu integrovat do jiných rozšíření.
Jestliže jste rozšíření používal na starých stránkách, dá se předpokládat, že bylo pro J1.5 a staré verze Kunena. Jak jste si mohl povšimnout, ani v J2.5 již ankety nejsou integrovány. Ani se nedivím, ankety na stránkách většinou vypadají dětinsky, nic neřeší a vypovídací hodnota výsledků je nulová.
Najděte si novou komponentu pro ankety a zobrazte si modul s anketou ve fóru kde potřebujete. Nebo si odkaz na stránku s anketou vložte do kunena_menu. Není třeba vše za každou cenu integrovat do jiných rozšíření.
16. zář 2012 16:25 #97456
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Nene, je to stejný nejnovější joomla a kunena verze 1.7.2
Mám zájem o plugin přímo do kuneny z manuálu z mého předchozího příspěvku, jen ho nemůžu najít.
Mám zájem o plugin přímo do kuneny z manuálu z mého předchozího příspěvku, jen ho nemůžu najít.