Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Kunena - Hlasování ( anketa )

16. zář 2012 17:15 #97458
Odpověď od Bong
Moderátor
Ale v nových verzích Kuneny 1.6 - 1.7 - 2.0 je tato funkce již integrována, to o čem píšete je hack pro historické verze, který je ovšem podporován při přechodu na verze nové.

Prostě se podívejte do nastavení vaší Kuneny: Kunena Fórum - Konfigurace fóra - Extra - Ankety a tam si globálně použití anket nastavte. Dále přejděte do Kunena Fórum - Správa kategorií a nastavte ve kterých kategoriích jsou ankety povoleny.

Pokud vše nastavíte, přibude vám v uživatelské části fóra ikonka pro vytvoření ankety.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: quintesencia

16. zář 2012 17:42 #97459
Odpověď od Petr Steel
Pokročilý uživatel
Áno to je pravda to jsem nevěděl, že kunena ankety obsahuje já myslel, že je to zvlášt nějaká modifikace díky nikdy bych si toho nevšiml :whistle: :ohmy:
Poděkovali: quintesencia

02. čvc 2013 20:10 #108988
Odpověď od Arpád Horák
Zabanovaný

Bong napsal: Ale v nových verzích Kuneny 1.6 - 1.7 - 2.0 je tato funkce již integrována, to o čem píšete je hack pro historické verze, který je ovšem podporován při přechodu na verze nové.

Prostě se podívejte do nastavení vaší Kuneny: Kunena Fórum - Konfigurace fóra - Extra - Ankety a tam si globálně použití anket nastavte. Dále přejděte do Kunena Fórum - Správa kategorií a nastavte ve kterých kategoriích jsou ankety povoleny.

Pokud vše nastavíte, přibude vám v uživatelské části fóra ikonka pro vytvoření ankety.

Jsem asi trubka, ale já jsem to po aktivaci nikde nenašel. Múžete mi prosím poradit, kde přesně bych to ve frotendu našel?

02. čvc 2013 22:25 #108992
Odpověď od Arpád Horák
Zabanovaný
Sorry už ano. :)