Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

PhocaCart a výdejní místa v objednávce nebo dodacím listu

05. led 2025 14:57 #150050
Ahoj,

potřeboval bych poradit jak dostat do PDF objednávky, dodacího listu zvolené výdejní místo v případě zvolení dopravy Zásilkovna nebo Česká pošta.

V těchto PDF se mi zobrazí jen informace o zvoleném druhu dopravy a klient by tam potřeboval zobrazit právě i to zvolené výdejní místo.

Šablonu PDF si upravit umím - už jsem tam doplňoval kontaktní telefon a e-mail, ale zasekl jsem se právě na tom výdejním místě.
Nějak to jít musí, když už se to dokáže vložit do infomailu, ale už jsem se do toho při hledání a pokusech o úpravu zamotal a potřebuji ono pověstné stéblo, abych mohl pokračovat.

Díky za nakopnutí správným směrem.

05. led 2025 20:20 - 05. led 2025 20:21 #150051
Odpověď od H13
Admin
Příklad: dodací list.
V nastavení Phoca Cart jsou tři místa pro popis v dodacím listě - nahoře, uprostřed, dole. Např. vytvoříme popis dole:

Parameter: Delivery Note Global Bottom Description

Pak se ty proměnné v tomto spodním popisu převedou a zobrazí se ve spodním popisu dodacího listu:

Code:
{shippingbranchname} {shippingbranchcode} {shippingbranchid} {shippingbranchcountry} {shippingbranchcity} {shippingbranchstreet} {shippingbranchzip} {shippingbranchurl} {shippingbranchthumbnail} {shippingbranchcurrency}

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Martens