Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
iCagenda - počeštění
30. srp 2012 13:16 #96740
Ahoj, ahoj.
Narazil jsem na velmi zajímavou komponentu pro events - extensions.joomla.org/extensions/calenda...nts-management/22013
jenže bohužel mi za boha nijak nejde počeštit. Aby se názvy měsíců ukazovaly v češtině, to je ten největší problém. Netušíte někdo, jak by se to u téhle komponenty dalo provést??
Předem Vám všem moc děkuji
Narazil jsem na velmi zajímavou komponentu pro events - extensions.joomla.org/extensions/calenda...nts-management/22013
jenže bohužel mi za boha nijak nejde počeštit. Aby se názvy měsíců ukazovaly v češtině, to je ten největší problém. Netušíte někdo, jak by se to u téhle komponenty dalo provést??
Předem Vám všem moc děkuji
30. srp 2012 15:07 #96747
Odpověď od Jakub Labor
Začátečník
Díky moc za radu, funguje to, já to samozřejmě přepisoval, ale jen na cs-CZ a tak.
Jenže mám stále takový problém. Měsíce, ve kterých se vyskytuje diakritika se místo těchto písmen ukazují jen otazníky.
Jenže mám stále takový problém. Měsíce, ve kterých se vyskytuje diakritika se místo těchto písmen ukazují jen otazníky.
30. srp 2012 15:42 #96748
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Máte uložen jazykový soubor v kódování utf8?
30. srp 2012 16:18 #96752
Odpověď od Jakub Labor
Začátečník
Právěže mám. Všechno tam v pohodě běží. Veškeré háčky i čárky. Jen prostě u těch názvů měsíců ne. Ale třeba dny a veškeré další popisky už v češtině jsou. Tak netuším čím to může být.
30. srp 2012 16:33 #96753
Odpověď od HonzaKr
Moderátor
Tak ještě zkuste si přečíst příspěvek ohledně brazilštiny, řeší tam něco podobného.
30. srp 2012 18:05 #96754
Odpověď od Jakub Labor
Začátečník
Díky moc za pomoc, ale ať dělám co dělám, tak u těch měsíců stále ty české znaky nejít a nejít. Vše ostatní v pohodě, jen ty měsíce tam stále mají otazníky, ale zvláštní, že jen u těch měsíců.
tak já už fakt nevím, jestli si tahle komponenta u měsíců prostě s těmi znaky nerozumí.
Ale díky moc za pomoc
tak já už fakt nevím, jestli si tahle komponenta u měsíců prostě s těmi znaky nerozumí.
Ale díky moc za pomoc
30. srp 2012 18:57 #96755
Odpověď od Karri
Uživatel
Máte soubor uložen v UTF8 without BOM?
Pro ty, kteří mají pocit, že ten dotaz už byl položen, uložit v UTF8 a uložit v UTF8 without BOM je podstatný rozdíl.
Pro ty, kteří mají pocit, že ten dotaz už byl položen, uložit v UTF8 a uložit v UTF8 without BOM je podstatný rozdíl.
30. srp 2012 20:13 #96758
Odpověď od Jakub Labor
Začátečník
ano, ukládám to bez BOM, zkoušel jsem s i bez a stále to samé.
01. zář 2012 14:41 #96812
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste jestli vám chodí tato čeština:
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/48-icagenda
01. zář 2012 22:19 #96851
Odpověď od Jakub Labor
Začátečník
Tak teď je všechno v pohodě v češtině a měsíce pro změnu v angličtině. tak to už fakt nevím co s tím. Ale díky za tip
01. zář 2012 23:18 #96852
Odpověď od Bong
Moderátor
Asi malá chybička, zkuste znovu.
Nejnovější příspěvky