Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Heureka ověřeno zákazníky - VM2
18. čvn 2014 11:44 #116655
Odpověď od Cony
Moderátor
To je přesně to čemu se říká "Template override". Pokud by jste upravoval ten v adresáři VM, o změny by jste přišel při aktualizaci. Takto Vám v šabloně zůstanou, a můžete VM v klidu aktualizovat.jamesgenerd napsal: soubor s poděkováním jsem našel ještě v šabloně, který jak jsem zjistil se používá přednostně před tím co je umístěn v adresáři s componentou VM
18. čvn 2014 11:53 #116656
Odpověď od Tomas
Uživatel
No na to už jsem taky narazil... že po aktualizaci se mi změnilo několik věcí do defaultního stavu... docela dost nepříjemná záležitost... od té doby se bojím aktualizací jak čert kříže , ale už jsem začal soubory co upravuji upravovat ve složce v template, tak snad příští aktualizace bude méně bolestná...
no a jak s tím propojením? včera jsem to mordoval do 3 hod. ráno a pořád nic. několikrát jsem se dostal do fáze kdy místo poděkování byla jen bílá obrazovka nebo bílá obrazovka s poděkováním a informacemi o objednávce, ale kódování textu bylo rozhozené, protože se to nekamarádilo s diakritikou.
říkám si jestli to není nějaké znamení, že to nemůžu rozchodit. abych si s tím nakonec "nenas.ral" do bot :dry:
díky
no a jak s tím propojením? včera jsem to mordoval do 3 hod. ráno a pořád nic. několikrát jsem se dostal do fáze kdy místo poděkování byla jen bílá obrazovka nebo bílá obrazovka s poděkováním a informacemi o objednávce, ale kódování textu bylo rozhozené, protože se to nekamarádilo s diakritikou.
říkám si jestli to není nějaké znamení, že to nemůžu rozchodit. abych si s tím nakonec "nenas.ral" do bot :dry:
díky
18. čvn 2014 13:31 #116657
.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Ano je pro VM2, sice nevim jestli i pro VM2.6 (to jsem nezkoumal), ale ve 2.0.x frci. Stahoval jsem to na EasyJoomlaCony napsal:
Určitě je ten plugin pro VM2? Nedávno jsem to řešil a tuším že to "zpluginovat" pořádně nejde. Text poděkování je řešen bohužel v pluginu pro platbu, znamenalo by to napsat si svůj vlastní plugin pro způsob platby...prontik napsal: Na to prece existuje plugin, kde zadate jen kod z heureky a o nic jineho se starat nemusite.
18. čvn 2014 13:35 #116658
Odpověď od Cony
Moderátor
No podle screenshotu je to právě Payment plugin, jak jsem psal. Tzn. pokud budete mít způsob platby ještě jiný (např. PayPal, nebo kartou), do Heureky se Vám ten nákup nezapočítá. Navíc neintegrujete zaároveň Heureku a např. Google Analytics a další konverze. Tohle je ve VM2 trochu nedomyšlené.
18. čvn 2014 14:02 - 18. čvn 2014 14:16 #116660
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tot je otazka, protoze jak se na to divam, tak kdyz otevru nejakou platebni metodu (na tomto konkretnim eshopu to je Dobirka, Hotove, Prevodem na ucet), tak sice v nabidce Zpusob platby najdu Plugin Heureka, ale pro tyto pouzivane zpusoby je zvoleno "Standard! a normalne to Heureka pobira. To znamena, ze nemam ani u jedne metody zvoleny tento plugin, ale Standard.
Opravdu jsem nezkousel zda to funguje i pro PP nebo jine. Ale pro potreby propojeni s Heurekou to staci.
Opravdu jsem nezkousel zda to funguje i pro PP nebo jine. Ale pro potreby propojeni s Heurekou to staci.
18. čvn 2014 14:47 #116661
Odpověď od Tomas
Uživatel
No tak jsem zjišťoval ten plugin a easy joomla už ho nemá v nabídce... Nemáte náhodou plugin někde uložený ?
s tím kódem už opravdu nevím podařilo se to někomu vůbec rozchodit ?
s tím kódem už opravdu nevím podařilo se to někomu vůbec rozchodit ?