Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Heureka ověřeno zákazníky - VM2

17. čvn 2014 17:47 #116630
Zdravím, už se s tím trápím pár dní a né a né tomu přijít na kloub.
Věděl by někdo jak propojit VM2 a ověřeno zákazníky na Heurece.

Už jsem psal i na podporu heureky a ty mě odpálkovali, že k tomu nemají podklady, tak mi nemůžou ani pomoct.
Docela mě mrzí, že na to není nějaký plugin, kde by se jen vložil API a vše se to propojilo.

Koukal jsem, že čím dál tím víc eshopů se do tohoto programu zapojuje a je škoda toho nevyužít a být pak někde v pozadí...

díky za jakékoliv rady a přeji hezký den ...

17. čvn 2014 21:54 #116634
Odpověď od Cony
Moderátor
Zabudujte si kód ověřeno přímo do šablony. Pomocí template override přepište stránku s poděkováním za nákup a kód vložte tam.
Poděkovali: Tomas

17. čvn 2014 23:09 #116644
Odpověď od Tomas
Uživatel
Děkuji za odpověď, no právě mám trochu problém s tím kódem co dát do souboru s poděkováním.

jestli se nepletu, tak soubor s poděkováním je zde:\components\com_virtuemart\views\cart\tmpl\order_done.php

Nyní, ale nemohu přijít na to jaký kód sem vložit.

zde je něco popsáno, ale čím víc na to koukám, tím větší guláš v tom mám.
sluzby.heureka.cz/napoveda/overeno-jak-aktivovat/

a když kouknu na github.com/heureka/heureka-overeno-php-api

tak se mi už jen zamlží brýle a moje domněnka, že bude stačit jen do souboru vložit tučně zvýrazněný odkaz co je v prvním linku se rozplyne :( ...čím víc se to snažím pochopit tím míň to chápu...

díky za pomoc

18. čvn 2014 11:19 #116652
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Na to prece existuje plugin, kde zadate jen kod z heureky a o nic jineho se starat nemusite.

To podekovani patri jak spravne rikate do order-done.php

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

18. čvn 2014 11:32 #116653
Odpověď od Tomas
Uživatel
No kdyby existoval plugin, tak by to bylo ideální... bohužel se mi ho nepodařilo najít.... můžete mě prosím nasměrovat kde ho stáhnout. díky

soubor s poděkováním jsem našel ještě v šabloně, který jak jsem zjistil se používá přednostně před tím co je umístěn v adresáři s componentou VM

18. čvn 2014 11:42 #116654
Odpověď od Cony
Moderátor

prontik napsal: Na to prece existuje plugin, kde zadate jen kod z heureky a o nic jineho se starat nemusite.

Určitě je ten plugin pro VM2? Nedávno jsem to řešil a tuším že to "zpluginovat" pořádně nejde. Text poděkování je řešen bohužel v pluginu pro platbu, znamenalo by to napsat si svůj vlastní plugin pro způsob platby...