Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Více jazýků
17. bře 2013 16:06 #105569
Odpověď od Petr
Začátečník
Když mě nechcete poradit, tak mi sem nepište tyhle keci. Já se slušně zeptal, tak by i určitá kategorie lidí pochopila, že mám problém. Proč to píšu sem, protože jsem si myslel, že tohle forum od toho je sorry, jestli jsem se zmýlil.
17. bře 2013 16:13 - 17. bře 2013 16:13 #105572
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Víte, třeba já mám z podobných důvodů v podpisu takovou větu: I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Třeba se vám kolegové snaží naznačit, že máte popsat svůj problém a položit otázku co vlastně chcete. Co umíte, co vám nejde. Co jste zkoušel...
Třeba se vám kolegové snaží naznačit, že máte popsat svůj problém a položit otázku co vlastně chcete. Co umíte, co vám nejde. Co jste zkoušel...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
17. bře 2013 17:13 #105577
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Víš co moriere, ... remcej si dál, a čekej, až tě někdo nakrmí.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
17. bře 2013 20:28 #105583
Odpověď od Petr
Začátečník
Už mi poradili jinde. Tam z toho nedělali start raketoplánu.
18. bře 2013 00:07 #105609
Odpověď od Petr
Začátečník
Nevím proč slušně jsem se zeptal, že tu máte tuhle rétoriku je Vaše věc. Na anlickým foru mě normálně odpověděli a správně.