Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Více jazýků
15. bře 2013 23:50 #105514
Mám web ve více jazycích a potřeboval bych modul/plugin na propojení s google analytics pro každou jazykovou verzi.
17. bře 2013 00:50 #105547
Odpověď od Cony
Moderátor
K Vašemu oznámení že máte web ve více jazycích. Nebo snad byl vznesen nějaký dotaz? Máte nějaké potíže? Už jste se je snažil nějak vyřešit? Prošel jste dostupná rozšíření na JED?
17. bře 2013 12:04 #105551
Odpověď od Petr
Začátečník
Jo mám problém potřebuju měřit přístup na každou jazykovou verzi. Používal jsem CodeIs Google Analytics ale ten neumí měřit vícejazyčný web.
17. bře 2013 13:11 #105556
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Některým prostě nevysvětlíš ...
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
17. bře 2013 16:06 #105569
Odpověď od Petr
Začátečník
Když mě nechcete poradit, tak mi sem nepište tyhle keci. Já se slušně zeptal, tak by i určitá kategorie lidí pochopila, že mám problém. Proč to píšu sem, protože jsem si myslel, že tohle forum od toho je sorry, jestli jsem se zmýlil.
17. bře 2013 16:13 - 17. bře 2013 16:13 #105572
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Víte, třeba já mám z podobných důvodů v podpisu takovou větu: I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Třeba se vám kolegové snaží naznačit, že máte popsat svůj problém a položit otázku co vlastně chcete. Co umíte, co vám nejde. Co jste zkoušel...
Třeba se vám kolegové snaží naznačit, že máte popsat svůj problém a položit otázku co vlastně chcete. Co umíte, co vám nejde. Co jste zkoušel...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
17. bře 2013 17:13 #105577
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Víš co moriere, ... remcej si dál, a čekej, až tě někdo nakrmí.
17. bře 2013 20:28 #105583
Odpověď od Petr
Začátečník
Už mi poradili jinde. Tam z toho nedělali start raketoplánu.
18. bře 2013 00:07 #105609
Odpověď od Petr
Začátečník
Nevím proč slušně jsem se zeptal, že tu máte tuhle rétoriku je Vaše věc. Na anlickým foru mě normálně odpověděli a správně.
18. bře 2013 12:19 #105632
Odpověď od Cony
Moderátor
Právě že jste se nezeptal. Nevím když to fórum prochazím, je tu plno lidí, kterí se zeptají, a hlavně mají snahu svůj problém vyřešit. Váš "dotaz" vyzněl tak, že chcete aby Vám to tu kompletně někdo vyřešil. Fórum je komunita, to tu chápe ale jen málo lidí, velká část si sem jen přijde pro radu, řešení, službu zdarma, a nijak do komunity přispět nechce. Ale to už je OT.
19. bře 2013 23:16 #105768
Na 95% diskusnich for se 95% lidi chodi na neco zeptat. Od toho ty fora snad sou. Pokud chcete jen si psat s lidmi z oboru co vsemu rozumi a vsechno vedi a vsechno si udelaji, tak k cemu forum s volnou registraci...
Odpověď od Šandy
Uživatel
Cony napsal: Fórum je komunita, to tu chápe ale jen málo lidí, velká část si sem jen přijde pro radu, řešení, službu zdarma, a nijak do komunity přispět nechce. Ale to už je OT.
Na 95% diskusnich for se 95% lidi chodi na neco zeptat. Od toho ty fora snad sou. Pokud chcete jen si psat s lidmi z oboru co vsemu rozumi a vsechno vedi a vsechno si udelaji, tak k cemu forum s volnou registraci...
20. bře 2013 00:02 #105771
Odpověď od Cony
Moderátor
To samozřejmě ano, jen je smutné že 95% lidí se chodí JEN ptát, a vůbec je nezajímá, že by mohli třeba i přispět, když např. někdo řeší stejný problém jako oni.
Poděkovali: Bart
Nejnovější příspěvky