Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Více jazýků
Spíš bych jako vděk vzal to, že se nebudou objevovat podobné příspěvky jako ty výše.
Hlavně pokud chci poradit, tak se snad snažím slušně požádat, chcete-li poprosit, a snažím se co nejpřesněji popsat svůj problém, a hlavně se snažím AKTIVNĚ hledat SÁM řešení (v podstatě jak píše karel).
Bidvertiser teď testuju na novým projektu a zatím o nich nemůžu nic říct protože mi nepřipisujou euro a nevím jestli je to chyba u mě že jsem špatně zaintegroval reklamu do webu ta se teda zobrazuje ale ečka nejdou.
Navíc by jste asi byl jediný kdo by byl ochoten za nějaké prémiové otázky platit, zbytek by nejspíš nadával, že to už je trochu moc vydělávat na Joomle
Ale co kdybyste tedy zaplatil jak je zde zvykem a namísto vypisování přiblblých reklam, jak si vydělat, zodpovědět svoji původní otázku-neotázku pro další hledající?
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Jaký prachy? Nikdo po Vás prachy nechtěl, taky proč.Morier napsal: Jestli jsem to dobře pochopil, tak moje chyba je že jsem nenapsal otázku s dostatečnou pokorou. To se omlouvám. Pokud jde o ty prachy tak já dával na joomlu než to rozdělili na ty kategorie pak ještě dávám prachy na prestashop ale Vy tu nemáte nikde jak podpořit web nebo proč neuděláte něco jako premium otázky (za který by se platilo) na který by jste odpovídaly přednostně, já bych kolikrát něco takovýho uvítal nebo na hoďku si moci pronajmout čas nějakyho místního experta já si myslím, že o joomle vím dost ale čím víc toho vím tim víc toho neumím. Taky sem můžete nasadit adsence,Bidvertiser,Clicksor,Adbrite,Infolinks,Chitika,Kontera,BuySellAds,Adnetwork,PayPopup,Yahoo! Publisher Network
Bidvertiser teď testuju na novým projektu a zatím o nich nemůžu nic říct protože mi nepřipisujou euro a nevím jestli je to chyba u mě že jsem špatně zaintegroval reklamu do webu ta se teda zobrazuje ale ečka nejdou.
Jediný problém byl prostě ve špatně položené otázce (bez cíle) - byla to věta oznamovací (takže nikdo totálně nevěděl co vůbec chcete).
Navíc nadávat tu na to, že Vám někdo neporadí nejde...rady si nejde vynutit. Tím spíše, když je tu jen pár ochotných nějak pomoci.