Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Newsletter

14. bře 2013 19:08 #105389
Odpověď od Tinpet
Uživatel
Upřímně? Protože vůbec nevím, kde to tam mám přidat... vybouchnul mi webák, takže to tu lámu přes koleno a v podstatě se s tím učím pracovat... existuje "jednoduchý" postup, jak to tam dát? Děkuji Vám oběma za pomoc!!

14. bře 2013 20:27 #105403
Odpověď od Tinpet
Uživatel
Tak jsem předpokládala, že to půjde upravit přes "uživatele" správa uživatelů, ale tam mi to nabízí jen přidat nového uživatele. Takže to, kde upravit, aby každý nově registrovaný zároveň souhlasil s obchodními podmínkami, nevidím... Mimochodem Joomla 2.5.8

14. bře 2013 21:30 #105404
Odpověď od Cony
Moderátor
Import stávajících registrovaných Joomla uživatelů provedete v AcyMailing v menu Uživatelé - Import, pak si jen zaškrtnete že chcete Joomla uživatele. Nerozlišíte tím ale ty kteří už nakoupili. Jde ale udělat i import ze souboru CSV, pokud si tedy v excelu uděláte seznam těch kteří nakoupili, můžete je tam dostat takto.

A co máte za eshop? Virtuemart? pak si naklikáte souhlas s obchodními podmínkami v polích uživatele v nastavení VM.

14. bře 2013 22:20 #105413
Odpověď od Tinpet
Uživatel
tam jsem to zkoušela, ale nefunguje to... je u toho zámek a je to podsvícené.. když rozkliknu, tak tam je, že je požadováno zobrazit v registračním formuláři, ale když dám následně na webu vytvořit účet, tak to po mě potvrzení nechce... vložila bych print sc, ale nejde mi přidat soubor...

14. bře 2013 22:50 #105414
Odpověď od Pavel
Zkušený uživatel
Pokud je to ještě aktuální, tak velice pěknou koponentou pro zasílání newsletter je RSmail! , je sice placená, ale tu cenu se jistě vyplatí a dá se v ní toho dost nastavit, je k ní i čeština.

15. bře 2013 01:02 #105417
Odpověď od Cony
Moderátor
A zobrazuje se Vám určitě registrační formulář VM? Pokud nemáte nějaký přesměrovávací plugin (např. tento ), nebo upravenou šablonu, tak kliknutím na "Vytvořit účet" v modulu přihlášení se Vám zobrazí registrační formulář Joomly, kde a pole z VM nebudou.