Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Newsletter
15. bře 2013 10:40 #105430
Odpověď od Tinpet
Uživatel
Dobrý den, předpokládám, že ano Najedu z Joomly do VM, dám v nastavení Pole zákazníka a zde jsou volitelné položky, jde zvolit, zda zobrazovat při registraci, v účtu a podobně... Tam je správně zaškrtáno, že souhlasit s obchodními podmínkami, ale, bohužel, je to "vyrastrované", nelze s tím dál pracovat... nahrála bych sem, ale nejde... Jsem v tomhle fakt amatér, snažím se obvykle nechat na webákovi, ale ten je nějak nezvěstný a já tohle potřebuji doladit... Díky moc
15. bře 2013 10:54 #105431
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Vsak pri nakupu je pred poslednim krokem objednavky checkbox ze souhlasite s obch. podminkami. Nechapu proc je chcete mi t Xkrat. Vsak to uplne staci mit to jednou. Akorat tim lidi nastvete, ze musi nekolikrat souhlasit s nejakyma podminkama, ktere stejne nikdo necte.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
15. bře 2013 10:59 #105432
Odpověď od Tinpet
Uživatel
To ano, proto jsem to měla takto dané. Jenže, když se pouze zaregistrují a neudělají objednávku a já jim na základě registrace pošlu Newsletter, tak spamuju... Vyřešilo by mi to, pokud by AcyMailing uměl pracovat jen s kontakty z VM, tj. se zákazníky, kteří nakoupili a tím s obch. podmínkami souhlasili
15. bře 2013 11:03 #105433
Odpověď od Cony
Moderátor
Nemyslel jsem v administraci, myslel jsem na stránkách. Nechcete sem hodit odkaz na stránky, bude to možná jednodušší.
15. bře 2013 11:12 #105435
Odpověď od Tinpet
Uživatel
www.kosmetikaeveline.cz
- omlouvám se, že asi zahlcuji triviálním dotazem, ale momentálně tu z toho šedivím :-)
15. bře 2013 11:52 #105439
Odpověď od Cony
Moderátor
Je to tak jak jsme psal, kliknutím na odkaz Vytvořit účet v pravém sloupci v modulu Přihlášení se Vám zobrazuje registrační formulář Joomly, ne VM. Zkuste nainstalovat a zveřejnit ten plugin, co jsem psal.