Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité Nezobrazení editorů v administraci

26. úno 2013 13:37 #104586
Odpověď od Lukáš
Začátečník
- standardní šablomu mám v administraci bluestork
- ve front end nefungují také
- v jiných prohlížečích se také nezobrazují ani po vymazání cache

tak už fungují ostatní jce stavkuje odstranil jsem ho :-)

04. bře 2013 23:01 #104826
Odpověď od Italia
Začátečník
Pravděpodobně jste dojel na novou aktualizaci JCE jako já. Přišla nová aktualizace JCE, tak jsem aktualizoval a najednou editor nikde. Dokonce se v globálním nastavení místo JCE editor začalo zobrazovat plg_jce_editor což se mi nikdy nestalo. Obě verze jak 2.3.1, tak i nová 2.3.2 mi nefungují, musel jsem dát zpět starou verzi 2.2.7.2 a ta funguje jako dřív, jen v nastavení profilů je trochu rozjetá grafika. Zkoušel jsem několikrát přeinstalaci, vymazat vše, vyčistit, nahrát znova a pořád stejné, takže Joomla 2.5.7 a JCE verze 2.3.1 a 2.3.2 mi nefungují.

Dnes přišla aktualizace Joomly na 2.5.9, je možné, že hoši co dělají JCE zareagovali na nějakou aktualizaci Joomly a když aktualizuji Joomlu, tak pak budou fungovat i nové verze JCE. To ale zkusím až zítra. Každopádně tohle se mi u JCE nikdy nestalo.

Přesto že provozuji weby na RS Joomla již od její první verze, stále se mám co učit a Joomla mě vždy něčím překvapí.

05. bře 2013 09:15 #104836
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Tak mě na 2.5.9 mi nejede ani 2.2.7.2 ani 2.2.8.4 ani 2.3.1 nefunguje, ale na jiných webech co mám ve správě tak normálně fungují :huh:

05. bře 2013 10:01 #104844
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
V čem je tedy rozdíl mezi jednotlivými weby?

Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.

05. bře 2013 10:06 #104849
Odpověď od Italia
Začátečník
Tak jsem to teď vyzkoušel na jiném webu, stejná šablona od Rocket Theme, stejná rozšíření, stejný hosting a JCE 2.3.2 s Joomlou 2.5.9. funguje. Tak se jdu podívat, proč to na tom druhém nejede.

Přesto že provozuji weby na RS Joomla již od její první verze, stále se mám co učit a Joomla mě vždy něčím překvapí.

05. bře 2013 10:15 #104853
Odpověď od Italia
Začátečník
Tak na druhém webu se při pokusu o aktualizaci Joomly objevila chybová hláška, Joomla se sice aktualizovala, ale ta chyba tam nějaká je.