Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Důležité Nezobrazení editorů v administraci

05. bře 2013 16:52 #104878
Odpověď od Italia
Začátečník
Tak jsem hledal co by to mohlo být a jediné co mě napadlo je změna kódu v modulu podobných článků, dělal jsem si úpravu a do zápisu přidal limit na zobrazení, aktualizace mi to samozřejmě přepsala zpět, nicméně mohla by ta hláška detekovat právě to, že na řádku není nulová hodnota, ale je tam nastaven limit?

Přesto že provozuji weby na RS Joomla již od její první verze, stále se mám co učit a Joomla mě vždy něčím překvapí.

05. bře 2013 22:31 #104898
Odpověď od Cony
Moderátor
Ta hláška je o tom, že se Vám aktualizace snažila vytvořit sloupec hits v tabulce redirect_links, ale ten sloupec v té tabulce již byl. S editorem to nemá nic společného, jedná se o komponentu Přesměrování.
Poděkovali: Italia

05. bře 2013 22:56 #104899
Odpověď od Italia
Začátečník
Děkuji za vysvětlení, pravda, že u tohoto webu přesměrování používám a u toho druhého ne.

Přesto že provozuji weby na RS Joomla již od její první verze, stále se mám co učit a Joomla mě vždy něčím překvapí.

29. bře 2013 10:04 #106113
Odpověď od Italia
Začátečník
Tak s příchodem aktualizace JCE na verzi 2.3.2.4 už vše funguje jako dřív, u detailu aktualizace na webu JCE píší jen že opravuje "různé problémy" takže asi to byl "různý problém" :)

Poděkovali: karel