Přihlásit se

Joomla 5.3 (17 dub 2025)

15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.

Funkční eshopy postavené na Phoca Cart

24. dub 2025 18:07 #150274
Odpověď od Tomáš
Uživatel
Díky všem, aktuálně se snažím poprat s další funkcí, o kterou bych nechtěl v budoucím eshopu přijít. Jedná se o indexaci některých stránek z filtrování produktů. Uvedu příklad (kategorie halenky) filtr barva modrá. = zacílení na modré halenky. Úžasně je to vidět třeba právě na stránkách GLAMI CZ (nastavené title, H1, description, bylo by dobré i přidružený text). Já to mám aktuálně řešené pomocí JoomSEFu a komponenty Cherry picker a drobných úprav a funguje to docela dobře.

Třeba by to ale mohl být i zajimavý podnět pro nějakého vývojáře, na vytvoření takového modulu třeba v kombinaci s AI. Jenom nápad samozřejmně B)

24. dub 2025 18:27 #150275
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert

Cony napsal: Jinak pro ověření věku existují služby jako  Adulto nebo Over18 ...

Pro napojení na Adulto Rudolf naprogramoval plugin pro Joomla...

MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla

24. dub 2025 20:10 #150276
Odpověď od Tomáš
Uživatel

Rudolf napsal:

Cony napsal: Jinak pro ověření věku existují služby jako  Adulto nebo Over18 ...

Pro napojení na Adulto Rudolf naprogramoval plugin pro Joomla...

s Adulto počítám také to už je v dněsní době snad skoro standard pro online objednávky, ale chci využívat i starý typ (alá validace účtu, dost lidí si nechává vytvořené účty povolovat na prodejně).

Pořád se snažím hledat alternativy ke stávajícím funkcím, které mám na starém obchodu.