Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
Funkční eshopy postavené na Phoca Cart
24. dub 2025 18:07 #150274
Odpověď od Tomáš

Uživatel
Díky všem, aktuálně se snažím poprat s další funkcí, o kterou bych nechtěl v budoucím eshopu přijít. Jedná se o indexaci některých stránek z filtrování produktů. Uvedu příklad (kategorie halenky) filtr barva modrá. = zacílení na modré halenky. Úžasně je to vidět třeba právě na stránkách GLAMI CZ (nastavené title, H1, description, bylo by dobré i přidružený text). Já to mám aktuálně řešené pomocí JoomSEFu a komponenty Cherry picker a drobných úprav a funguje to docela dobře.
Třeba by to ale mohl být i zajimavý podnět pro nějakého vývojáře, na vytvoření takového modulu třeba v kombinaci s AI. Jenom nápad samozřejmně
Třeba by to ale mohl být i zajimavý podnět pro nějakého vývojáře, na vytvoření takového modulu třeba v kombinaci s AI. Jenom nápad samozřejmně

24. dub 2025 18:27 #150275
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
24. dub 2025 20:10 #150276
s Adulto počítám také to už je v dněsní době snad skoro standard pro online objednávky, ale chci využívat i starý typ (alá validace účtu, dost lidí si nechává vytvořené účty povolovat na prodejně).
Pořád se snažím hledat alternativy ke stávajícím funkcím, které mám na starém obchodu.
Odpověď od Tomáš

Uživatel
Rudolf napsal:
Cony napsal: Jinak pro ověření věku existují služby jako Adulto nebo Over18 ...
Pro napojení na Adulto Rudolf naprogramoval plugin pro Joomla...
s Adulto počítám také to už je v dněsní době snad skoro standard pro online objednávky, ale chci využívat i starý typ (alá validace účtu, dost lidí si nechává vytvořené účty povolovat na prodejně).
Pořád se snažím hledat alternativy ke stávajícím funkcím, které mám na starém obchodu.