Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Phoca - faktura zákazníkovi
01. úno 2021 23:02 - 01. úno 2021 23:02 #143646
Pěkný den,
jde prosím někde nastavit, aby se faktura odesílala po objednání hned zákazníkovi?
jde prosím někde nastavit, aby se faktura odesílala po objednání hned zákazníkovi?
02. úno 2021 00:06 - 02. úno 2021 00:07 #143652
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Faktura?
Nejsou pro faktury účetní programy než nějaký ecommerce, který se snaží administrátoři pořád vyžadovat ač to není základní poslání ecommerce řešení? A pak se diví, že to nefunguje podle platných českých zákonů?
Dnes online účetnictví stojí nějakých 200 Kč / měsíc - používáme fakturoid - a může tam dělat uzávěrku a odevzdání daní přímo účetní.
Nejsou pro faktury účetní programy než nějaký ecommerce, který se snaží administrátoři pořád vyžadovat ač to není základní poslání ecommerce řešení? A pak se diví, že to nefunguje podle platných českých zákonů?
Dnes online účetnictví stojí nějakých 200 Kč / měsíc - používáme fakturoid - a může tam dělat uzávěrku a odevzdání daní přímo účetní.
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
02. úno 2021 02:46 #143657
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,
viz:
www.phoca.cz/documents/116-phoca-cart-component/1067-billing
To, jestli se pošle objednávka, doklad nebo faktura, záleží v Phoca Cart na order statusu:
Tedy se např. nastaví, že faktura se vytvoří až po zvolení konkrétního statusu, např. "completed" a při změně tohoto statusu se pošle zákazníkovi automaticky, nebo se mu zobrazí v dokladech.
viz:
www.phoca.cz/documents/116-phoca-cart-component/1067-billing
To, jestli se pošle objednávka, doklad nebo faktura, záleží v Phoca Cart na order statusu:
Tedy se např. nastaví, že faktura se vytvoří až po zvolení konkrétního statusu, např. "completed" a při změně tohoto statusu se pošle zákazníkovi automaticky, nebo se mu zobrazí v dokladech.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Abrc
04. úno 2021 16:17 #143676
Odpověď od Kimiro
Začátečník
Někde mám asi chybu. Stále se nic zákazníkovi neodesílá. Můžete prosím ještě poradit? Nyní posílám nastavení odeslaní objednávky - COM_PHOCACART_STATUS_PENDING, jestli dobře chápu, ta by se měla zákazníkovi odeslat hned po objednávce, ano?
Prosím ještě jednu věc.
Mám podkategorie pod Doplnky stravy i s obrázkem, ale v kategorii se mi podkategorie nezobrazují. Kde mám chybu? V příloze screen nastavení
zdravapanda.cz/seznam/28-doplnky-stravy
Prosím ještě jednu věc.
Mám podkategorie pod Doplnky stravy i s obrázkem, ale v kategorii se mi podkategorie nezobrazují. Kde mám chybu? V příloze screen nastavení
zdravapanda.cz/seznam/28-doplnky-stravy