Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Idea Phoca Cart
Ahoj, tu tvou otázku jsem přehlídl, zatím jsem to neimplementoval, takže to udělám v příští verzi.
1) musí se nahrát data přes model ( i.ean se přidá do SQL)
components\com_phocacart\models\item.php
2) pak se zobrazí ve view výstupu, případně v šabloně přepisem komponenty:
if (isset($x->ean) && $x->ean != '') {
echo '<div>EAN '.$x->ean.'</div>';
}
components\com_phocacart\views\item\tmpl\default.php
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
zkouším výše uvedenou komponentu a narazil jsem na jednu matoucí věc. I když je košík prázdný tak se v modulu košíku zobrazuje odkaz "K pokladně". Podle mého by to tam být nemělo, dá se to prosím nějak ošetřit?
Ahoj, přidáno v RC5 www.phoca.cz/news/926-phoca-cart-version-3-0-0-rc5-released
Bude super, když v nové verzi budou v proměnné všechny informace, které se u produktu zadávají v administraci.
Díky!
Finanční a Celní správa bude v případech, kdy poplatník není schopen splnit evidenční povinnost v okamžiku stanoveném v § 18 odst. 2 písm. b) ZoET, akceptovat postup, kdy poplatník zašle správci daně údaje o evidované tržbě a vystaví účtenku tomu, od koho evidovaná tržba plyne, nejpozději v okamžiku, kdy se dozví o tom, že došlo k odepsání platby z účtu plátce (zákazníka) a jejímu odeslání poplatníkovi.
Podle mně (a potvrdil mi to i jeden účetní) se to dá interpretovat tak, že EET odešlete např. až v okamžiku, kdy si přečtete email o objednávce. Tj. v eshopu jako takovém není nutné řešit zaslání EET ani před přesměrováním na platební bránu, ani při zpětné informaci z platební brány, ale prostě až fyzicky zjistíte, že objednávka byla uskutečněna a zaplacena. Pak si ve svém IS vystavíte klasickou účtenku a EET odešlete. Pokud nemáte IS, tak EET odešlete nějakým jednoduchým udělátkem, nebo online službou.
Jinak, i když je to velmi nešťastně formulováno, souhlasím s Conym, že interpretace o poslání EET ve vlastním IS v době okamžiku zjištění o zaplacení by mělo být Ok. Tedy jen do doby, než by nějakého úředníka napadlo, že závazné jsou zákony a metodiky jsou pouze interní materiály pro úředníky finančních úřadů.
Doporučuji přečíst komentáře na Lupě, tam jsou někdy opravdu zajímavé postřehy.
To opravdu existuje nějaká online služba pro poslání EET - soukrová nebo státní?Online služba