Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Idea Phoca Cart
25. čvc 2016 01:07 - 25. čvc 2016 01:37 #127711
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,
Protože zatím nefungující služba s****e shop o komponentě Phoca Cart nikde nepíše, tak by bylo možná dobrý, aby ani komponenta Phoca Cart nepsala o nefungující službě, nebo, aby se s ní nějaka spojovala.
Dovolil jsem si ten název té služby vyhvězdičkovat. Pokud jsem něco špatně pochopil nebo udělal, a pod., tak se na mě prosím obraťte do PM. Snad je vše OK.
A nadále platí, zatím pracuji na komponentě samotné, tedy jde hlavně o to, pokud někdo chce pomoct, nahlásit bugy, případně vylepšení pro komponentu samotnou. To by mi teď hodně pomohlo.
Děkuji.
myslím, že tady nešlo o systém GoPay, ale o linky na zatím neexistující službu (tuším s****e shop) a ty zřejmě do tohoto vlákna nepatřímyslím, že GoPay má vše popsané na svém webu
Protože zatím nefungující služba s****e shop o komponentě Phoca Cart nikde nepíše, tak by bylo možná dobrý, aby ani komponenta Phoca Cart nepsala o nefungující službě, nebo, aby se s ní nějaka spojovala.
Dovolil jsem si ten název té služby vyhvězdičkovat. Pokud jsem něco špatně pochopil nebo udělal, a pod., tak se na mě prosím obraťte do PM. Snad je vše OK.
A nadále platí, zatím pracuji na komponentě samotné, tedy jde hlavně o to, pokud někdo chce pomoct, nahlásit bugy, případně vylepšení pro komponentu samotnou. To by mi teď hodně pomohlo.
Děkuji.
18. říj 2016 01:41 #128808
Do RC3 jsem přídal minimální násobek objednávky, takže jsou možný dva parametry:
- minimální počet kusů v objednávce
- minimální násobek počtů kusů v objednávce, což by mělo pokrýt ty diskutované láhve v krabici.
Jinak v RC3 toho přibylo celkem hodně:
phoca.cz/news/908-phoca-cart-version-3-0-0-rc3-released
- Rychlé zobrazení, porovnání, seznam přání
- nové typy pro vlastnosti: barva obrázek (příklad: místo select boxu pro výběr barvy se zobrazí barvy samotné, select box lze také nahradit obrázkem)
A zase platí, pořád je to vývojová verze, snad poslední a pokud to někoho zajímá, bude testovat a příjde na nějaký bug, prosím o nahášení.
Děkuji.
Odpověď od H13
Admin
Může klidně 6ks různých vín, ale taky třeba jedna krabice 6x stejný kus a druhá 6x 6 různých kusů. V každém případě celkový počet by měl být 6, 12, 18 atd...
Do RC3 jsem přídal minimální násobek objednávky, takže jsou možný dva parametry:
- minimální počet kusů v objednávce
- minimální násobek počtů kusů v objednávce, což by mělo pokrýt ty diskutované láhve v krabici.
Jinak v RC3 toho přibylo celkem hodně:
phoca.cz/news/908-phoca-cart-version-3-0-0-rc3-released
- Rychlé zobrazení, porovnání, seznam přání
- nové typy pro vlastnosti: barva obrázek (příklad: místo select boxu pro výběr barvy se zobrazí barvy samotné, select box lze také nahradit obrázkem)
A zase platí, pořád je to vývojová verze, snad poslední a pokud to někoho zajímá, bude testovat a příjde na nějaký bug, prosím o nahášení.
Děkuji.
Poděkovali: Linelabcz, Bart
19. říj 2016 20:49 #128845
Odpověď od xunil
Zkušený uživatel
Zdravím,
nějak jsem to nezkoumal ale je nějak zajištěn import většího množství produktu?
Nejlépe csv, xml
nějak jsem to nezkoumal ale je nějak zajištěn import většího množství produktu?
Nejlépe csv, xml
19. říj 2016 22:20 #128848
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, není, ale mám to v plánu, dokonce je to úloha první v pořadí.
Každopádně pokud má někdo tip ohledně importu/exportu, budu za něj rád. U XML je to jasný, např. pokud produkt patří do více kategorií, bude to něco jako:
<categories>
<category>1</category>
<category>2</category>
</categories>
u CSV, nevím, jestli např. použít: id_produktu;id_kategorií;další_pložky:
1;1,2;jmeno_napr;
tedy oddělovat hodnoty pomocí středníku a tam, kde má položka více hodnot, použít čárku?
Každopádně pokud má někdo tip ohledně importu/exportu, budu za něj rád. U XML je to jasný, např. pokud produkt patří do více kategorií, bude to něco jako:
<categories>
<category>1</category>
<category>2</category>
</categories>
u CSV, nevím, jestli např. použít: id_produktu;id_kategorií;další_pložky:
1;1,2;jmeno_napr;
tedy oddělovat hodnoty pomocí středníku a tam, kde má položka více hodnot, použít čárku?
19. říj 2016 23:32 #128852
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zveřejnil jsem novou verzi českého překladu Phoca Cart. Obsahuje jak překlad komponenty, tak modulů a pluginů a nově i základní Phoca Cart šablony.
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/131-phoca-cart
Dovoluji si upozornit i na komponentu Phoca PDF, kterou ve spojení s Phoca Cart využijete. Tam je překlad také aktualizován (a není ještě vůbec k dispozici na phoca.cz).
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/141-phoca-pdf
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/131-phoca-cart
Dovoluji si upozornit i na komponentu Phoca PDF, kterou ve spojení s Phoca Cart využijete. Tam je překlad také aktualizován (a není ještě vůbec k dispozici na phoca.cz).
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/141-phoca-pdf
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.