Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Funkčnost joomlaportal.cz ve verzi Joomla!4
22. zář 2022 20:34 #147003
Stejná situce je se vkládáním produktů do nového a inzerovaného i zde v diskusi katalogu JED.
Až to na mě působí nakonec tak, že produkty z portálu www.minijoomla.org zde nebudou prezentovány.
Ale jsem pozittivní, jak říkala moje babička - "Dočkej času, jako husa klasu. I on nakonec vyroste."
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
No díky za podporu se. stejným problémem. Tenhle problém přetrvává i u mě a ač bylo slíbeno, že se řeší, tak se stále nic neděje. (viz dnešní nutnost se dvakrát přihlásit než bylo možné přidat příspěvek - už to ani nahrávat nechci, dělal jsem to několikrát.Myslím, že s přihlašováním na joomlaportal.cz je nějaký technický problém. Po prvním pokusu o přihlášení se mi zobrazí chybová zpráva:" Doba vašeho sezení vypršela. Přihlaste se prosím znovu." .
Stejná situce je se vkládáním produktů do nového a inzerovaného i zde v diskusi katalogu JED.
Až to na mě působí nakonec tak, že produkty z portálu www.minijoomla.org zde nebudou prezentovány.
Ale jsem pozittivní, jak říkala moje babička - "Dočkej času, jako husa klasu. I on nakonec vyroste."
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
05. říj 2022 23:22 #147074
Odpověď od Hugocz

Začátečník
Poslal jsem podklad pro nový článek na výše uvedený email. Dělá s ním někdo něco? Vlastní vytvoření nového článku stále nefunguje.
13. lis 2022 09:42 #147266
Odpověď od Hugocz

Začátečník
Měl bych dotaz na experty přes Joomla 4 nebo na ty, co zkouší Joomla 4 na Raspberry Pi. Má na provoz nějaký vliv, jestli je linux 32-bit nebo 64-bit? Existuje nějaká závislost na OS?