Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
nový web a 3.0.x,
15. lis 2013 14:32 #112637
dobrý den, vlastne je všechno v titulku tohoto vlákna. je aktuální začít připravovat nový web už na kostře nové verzi joomly? máte někdo zkušenost?
dík za každé info)
md
dík za každé info)
md
15. lis 2013 14:51 #112639
Odpověď od darek mousa
Návštěvník
ano, četl jsem)
přesto mě zajímalo jestli má někdo nějako zkušenost s novou verzí.
přesto mě zajímalo jestli má někdo nějako zkušenost s novou verzí.
15. lis 2013 15:37 #112640
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Já vám tedy jednu předvčerejší zkušenost předám. Nechtěl jsem se smířit s tím, že tu také všechny odkazuji na zmíněný článek .
Potřeboval jsem rychle postavit nepříliš složitý web (Joomla, fotogalerie, videogalerie, události, propojení na sociální sítě - sdílení obsahu). A opravdu moc jsem chtěl použít nové verze už kvůli responzivní šabloně administrace.
Výsledek: s J3.0, 3.1 nepoužitelné + nedostatečná podpora zamýšlených rozšíření, J3.2 použitelná + prakticky žádná podpora zamýšlených rozšíření
Řešení: postaveno na J2.5 s výhledem na budoucí přechod na J3.5 (vybrána rozšíření, která určitě s novou verzí nezmizí).
Potřeboval jsem rychle postavit nepříliš složitý web (Joomla, fotogalerie, videogalerie, události, propojení na sociální sítě - sdílení obsahu). A opravdu moc jsem chtěl použít nové verze už kvůli responzivní šabloně administrace.
Výsledek: s J3.0, 3.1 nepoužitelné + nedostatečná podpora zamýšlených rozšíření, J3.2 použitelná + prakticky žádná podpora zamýšlených rozšíření
Řešení: postaveno na J2.5 s výhledem na budoucí přechod na J3.5 (vybrána rozšíření, která určitě s novou verzí nezmizí).
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: darek mousa
15. lis 2013 15:45 #112642
Odpověď od darek mousa
Návštěvník
ano, děkuju. to je přesně ta odpověď, který jsem se bál
15. lis 2013 16:12 #112644
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
Existuje však
tento zápis
na oficálním webu Joomly, který to celé trochu mění...
Speciálně text u verze 2.5 :
Recommended as-needed basis for new installs
a u verze 3.1:
Recommended for most new installs
A teď babo raď!
Speciálně text u verze 2.5 :
Recommended as-needed basis for new installs
a u verze 3.1:
Recommended for most new installs
A teď babo raď!
Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.