Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Instalace češtiny do Joomla 3.10.5 a Virtuemart 3.0.7.4 - nefunkční veřejná část
Rudolf napsal: To je chyba špatného nastavení VM a instalace.
České tabulky se vám automaticky ve VM vytvoří, pokud nastavíte ve VM hlavní jazyk Češtinu.
Jako hlavní jazyk mám nastavenu češtinu.
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Nevím, čeho se chytnout
Dík.
Je to vůbec nějak řešitelné?
Děkuju.
Někdy je lepší napsat co znamená nedefinované slovíčko to.
Popsané problémy jsou problémy instalace a nastavení VM.
Teprve po vyřešení se mohou na webu objevit další problémy s fungováním šablony, které ze nejsou ještě popsané - zejména pokud není kompatibilní s nejnovější verzí VM.
No a na vyřešení nových problémů se šablonou budete potřebovat nějakého programátora nebo aktualizaci od výrobce nebo jinou šablonu.
Ryché a jednoduché.
Rudolf napsal:
Někdy je lepší napsat co znamená nedefinované slovíčko to.
Popsané problémy jsou problémy instalace a nastavení VM.
Teprve po vyřešení se mohou na webu objevit další problémy s fungováním šablony, které ze nejsou ještě popsané - zejména pokud není kompatibilní s nejnovější verzí VM.
No a na vyřešení nových problémů se šablonou budete potřebovat nějakého programátora nebo aktualizaci od výrobce nebo jinou šablonu.
Ryché a jednoduché.
Ano plně s Vámi souhlasím. Bohužel je to tak, když se konstruktér převodovek plete do věci kterým nerozumi (myslim tím sebe).To jsem chtěl eliminovat kvalitní šablonou, která se mi opravdu líbí a kde upravim pouze grafiku. Tak to ale vidim nefunguje. Nicméně naposled jsem měl cosi dočinění s J1.5 kde mi vždy velmi ochotně poradil Franta.
Děkuji Bongovi, který to včera řešil, moc si toho vážím. Aktuálně zůstává problém s košíkem, který je nutné ručně aktualizovat a nevyskakuje okno s informací o přidání do košíku.
Linelabcz napsal: Zdravím, pravděpodobně postačí kliknout v nastavení Virtuemart na tlačítko aktualizace tabulek. Myslím, že je to někde v nástrojích pro migraci.
Franto i to jsem zkousel, bohužel to nepomohlo. Aktuálně mám problém snad už jen s košíkem.
Edit: Díky Bongovi.
který je nutné ručně aktualizovat a nevyskakuje okno s informací o přidání do košíku.
To už je trochu vyšší dívčí, zkuste přepnout na základní šablonu nebo na VMbeez3, zda funguje.
Pokud ano, je problém v šabloně -> klasicky - výrobce nebo programátor
Pokud ne je problém složitější, je třeba debugovat requesty (hodně pomáhá n3t debug plugin pro zjištění od Pavla).
Výborný článek o debugu problému na webech je zde (v eN):
www.simoahava.com/analytics/debug-guide-...tics-tag-management/
Hledá se šikovný a ochotný programátor, který by VM za úplatu uvedl do provozu.
Moc děkuju.
V.
Děkuji.
Nejnovější příspěvky