Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
vytvoření vstupní brány: Pro vstup na stránky musíte být starší 18 let
09. čvn 2019 16:49 #140303
Hezký den všem,
prosím pěkně, poraďte mi, jaké rozšíření použít, či jakým jiným způsobem vložit do Joomly tzv bránu s textem: Pro vstup na stránky musíte být starší 18 let. Následují tlačítka: ANO / NE .... a když dá ne, musí se zobrazit cca toto: "Bohužel, k návštěvě těchto stránek musíte mít věk, který odpovídá zákonné věkové hranici pro konzumaci alkoholu." Něco jako zde: www.bernard.cz/
Ráda bych u toho rozšíření měla možnost si přizpůsobit grafiku, nebo alespoň vložit logo a sladit barevně.
Děkuji za váš čas.
Sylvie
prosím pěkně, poraďte mi, jaké rozšíření použít, či jakým jiným způsobem vložit do Joomly tzv bránu s textem: Pro vstup na stránky musíte být starší 18 let. Následují tlačítka: ANO / NE .... a když dá ne, musí se zobrazit cca toto: "Bohužel, k návštěvě těchto stránek musíte mít věk, který odpovídá zákonné věkové hranici pro konzumaci alkoholu." Něco jako zde: www.bernard.cz/
Ráda bych u toho rozšíření měla možnost si přizpůsobit grafiku, nebo alespoň vložit logo a sladit barevně.
Děkuji za váš čas.
Sylvie
09. čvn 2019 18:49 #140304
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Vytvořte si vlastní modul podle představ a ten jako jediný publikujte na uvodni stránce.
Celý ten systém je napalici jak ověříte že mi je 18?
Celý ten systém je napalici jak ověříte že mi je 18?
10. čvn 2019 12:29 #140306
Odpověď od Sylvie
Nováček
Děkuji. Toto řešení mi nevyhovuje.
Neexistuje prosím nějaké rozšíření, které funguje přibližně na principu souhlasu s cookies, tzn okno přes celý obsah a na základě zmáčknutí tlačítka to návštěvníka přesměruje, kam nastavím... Když klikne NE, tak se dostane jen k jednomu článku a nikam jinam nesmí. Když klikne ANO, tak prostě může všude
Než klikne na tlačítka, nemá šanci dostat se žádným způsobem na web.
Samozřejmě to musí fungovat i pokud někdo na web najede přes rozšířenou url.. primator.cz/vyroba/
www.pivovarsvijany.cz/
www.pivovary-lobkowicz.cz/
www.kozel.cz/
Případně byl by ochoten mi to někdo doprogramovat (samozřejmě zaplatím) Houbák?
Jedná se o web pro pivovar. Komentovat logiku samozřejmě nemá vůbec smysl. Prostě je takový předpis
Děkuji moc!
Sylvie
Neexistuje prosím nějaké rozšíření, které funguje přibližně na principu souhlasu s cookies, tzn okno přes celý obsah a na základě zmáčknutí tlačítka to návštěvníka přesměruje, kam nastavím... Když klikne NE, tak se dostane jen k jednomu článku a nikam jinam nesmí. Když klikne ANO, tak prostě může všude
Než klikne na tlačítka, nemá šanci dostat se žádným způsobem na web.
Samozřejmě to musí fungovat i pokud někdo na web najede přes rozšířenou url.. primator.cz/vyroba/
www.pivovarsvijany.cz/
www.pivovary-lobkowicz.cz/
www.kozel.cz/
Případně byl by ochoten mi to někdo doprogramovat (samozřejmě zaplatím) Houbák?
Jedná se o web pro pivovar. Komentovat logiku samozřejmě nemá vůbec smysl. Prostě je takový předpis
Děkuji moc!
Sylvie
10. čvn 2019 13:14 - 10. čvn 2019 13:19 #140307
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,
osobně nemám zkušenosti, ale pokud nebude existovat řešení přímo na to, zkusil bych na extensions.joomla.org projít následující kategorie:
- vstupní popup
- zobrazení obsahu po odemčení (většinou funguje na login, ale třeba k tomu někdo přibalil i jen odsouhlasení)
- cookies zprávy (upravit na vlastní text).
Např. zde:
extensions.joomla.org/category/style-a-design/popups-a-iframes/
by snad něco mohlo být.
Například:
extensions.joomla.org/extensions/extensi...frames/popup-aholic/
by měl umět vlastní obsah, tedy si tam člověk může dát vlastní tlačítka - tlačítko Ok zavře popup, tlačítko cancel redirect někam pryč ... :idea:
osobně nemám zkušenosti, ale pokud nebude existovat řešení přímo na to, zkusil bych na extensions.joomla.org projít následující kategorie:
- vstupní popup
- zobrazení obsahu po odemčení (většinou funguje na login, ale třeba k tomu někdo přibalil i jen odsouhlasení)
- cookies zprávy (upravit na vlastní text).
Např. zde:
extensions.joomla.org/category/style-a-design/popups-a-iframes/
by snad něco mohlo být.
Například:
extensions.joomla.org/extensions/extensi...frames/popup-aholic/
by měl umět vlastní obsah, tedy si tam člověk může dát vlastní tlačítka - tlačítko Ok zavře popup, tlačítko cancel redirect někam pryč ... :idea:
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Sylvie
11. čvn 2019 16:20 #140324
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
www.tassos.gr/joomla-extensions/engagebox
Ale je třeba upravit, nastavit....
Samo tu stránku neudělá.
Díval jsem se na primátor a je tam poměrně jasná a pochopitelná funkce na webu. Tímto rozšířením by to šlo připravit.
Ale je třeba upravit, nastavit....
Samo tu stránku neudělá.
Díval jsem se na primátor a je tam poměrně jasná a pochopitelná funkce na webu. Tímto rozšířením by to šlo připravit.
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla